Büyükşehir Belediyespor'lu oyuncular Milli Takımın 2.Etap Kampına katılacak

Büyükşehir Belediyespor'lu oyuncular Milli Takımın 2.Etap Kampına katılacak
Büyükşehir Belediyespor'lu oyuncular Milli Takımın 2.Etap Kampına katılacak

Avrupa Şampiyonası Hazırlıklarını devam ettiren U-16 kadın basketbol milli takımımızın ikinci kampı 8 Temmuz'da başlayacak.

Türkiye şampiyonluğuna imza atan Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden 5 oyuncu ile antrenör Murat Kaya ise ilk kampa davet edilmiş, geniş kadro çalışmaları sonrasında ise Adana ekibinden Eylül Akdağ ise sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılmıştı. 8 Temmuz 2024 tarihinde Kocaeli'nde başlayacak kampa ise Adana Büyükşehir Belediyespor'dan Şevval Yalınkaya, Nisanur Tutar, Belinay Aybaba, Simge Erol dahil olacak. 

U-16 kadın basketbol takımımız burada yapacağı çalışmalar sonrasında Karadağ ve Sırbistan'da düzenlenecek turnuvalara katılacak. Milli takımın son aday kadrosu ise belirlendikten sonra 15-24 Ağustos tarihleri arasında Konya'da yapılacak olan Avrupa U-16 kadınlar basketbol şampiyonasına oyuncular iştirak edecek.

MURAT KAYA: SIKI ÇALIŞACAĞIZ

Bu arada milli takımda yardımcı antrenörlük görevine getirilen Murat Kaya ise ilk etap kampının sona erdiğini, ikinci etap kampıyla birlikte yurt dışında turnuvalara katılacaklarını ve Konya'daki Avrupa şampiyonasına iyi bir hazırlık dönemi geçerek katılacaklarını belirtti. 

kadirözdemir.JPG

KADİR ÖZDEMİR: OYUNCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Öte yandan Adana Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Özdemir ise milli takım ikinci etap kampına yenide davet edilen antröner Murat Kaya ve diğer oyuncularıyla gurur duyduklarını, alt yapı çalışmalarının aralıksız devam edeceğini, türk sporunun çeşitli branşlarına yetenekli oyuncuları kazandırmayı sürdürüdeceklerini söyledi.