Beta Enerji Adana Engelliler Spor Kulübü Süper Lig'de

Beta Enerji Adana Engelliler Spor Kulübü Süper Lig'de
Beta Enerji Adana Engelliler Spor Kulübü Süper Lig'de

Beta Enerji, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında destek verdiği Adana Engelliler Spor Kulübü'nün Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Süper Ligi'ne yükselmesini duyurdu. Pazarlama Müdürü Murat Erdoğan, bu başarının, Beta Enerji'nin topluma fayda sağlamanın önemli bir göstergesi ve engelli bireylerin hayatlarına dokunmanın ne kadar önemli olduğunun bir kanıtı olduğunu ifade etti.

WhatsApp Image 2024-06-07 at 17.04.11.jpeg

"Enerjimizle mutluluk üretiyoruz" sloganları doğrultusunda, topluma katma değer sağlayan sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alan Beta Enerji Pazarlama Müdürü Murat Erdoğan, konuya ilişkin gerçekleştirilen basın toplantısında, bu projelerin sadece maddi destekle sınırlı kalmadığını, aynı zamanda yönetimsel, PR, algı yönetimi, insan kaynağı ve network gibi konularda da destek sağlandığını belirtti.

Murat Erdoğan, geçmişte Ada Sokağı Hentbol Spor Kulübüne, destek olduklarını belirterek,” Takımın oyuncuları şimdi profesyonel sporcular ve milli takımda ülkemizi temsil etmektedirler. Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü Tenis Sporcusu Duru Yağmur Durgun’a da destek verdiklerini anlatarak,” Çukurova Üniversitesi Teknofest Roket Takımı: Teknofest yarışmalarında üst üste 5 yıldır Türkiye Şampiyonu olan bu takım, zorlu görev kategorisinde de başarıya odaklanmış durumda. Bu yıl yarışmada Elon Musk'ın da yer alacak olması, takıma olan ilgiyi artırmıştır.” dedi.

WhatsApp Image 2024-06-07 at 17.04.13.jpeg

ADANA ENGELLiLERE DESTEK SüRECEK

Adana Engelliler Spor Kulübü, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında Beta Enerji'nin desteğiyle büyük başarılara imza attığını da anlatan Murat Erdoğan, takımın Namağlup olarak Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nden 1. Ligi'ne, ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Süper Ligi'ne yükseldiğini dile getirdi. Erdoğan, ”Bu kulüp, engelli bireylerin hayata tutunduğu ve topluma kazandırıldığı önemli bir platform olarak dikkat çekiyor.

Beta Enerji, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle toplumda fark yaratmayı başarmış bir firma olarak da dikkat çekiyor. Bu tür başarılar, sadece desteklenen bireyler için değil, toplumun tamamı için gurur kaynağıdır. Toplumdaki farklı kesimlerin birbirine destek olması, dayanışma ruhunun gelişmesine katkı sağlar. Beta Enerji, bu projelerle, sadece bireylerin değil, tüm toplumun gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Şirketlerin sosyal sorumluluk projelerinde yer alması, toplumsal fayda yaratmanın yanı sıra şirketin itibarını da artırır.
Beta Enerji Adana Engelliler Spor Kulübü'nün başarıları, bizler için büyük bir gurur kaynağıdır ve bu yolda onlara destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Herkese katılımı ve desteği için teşekkür eder, Beta Enerji Adana Engelliler Spor Kulübü'ne Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Süper Ligi'nde başarılar dileriz.”

WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.01.13.jpeg

Kulüp Başkanı Gürsel Kocatürk, Dağsuyu ailesine, nezdinde kuruluşları olan ve takımlarına desteklerini esirgemeyen BETA Enerjiye teşekkür ederek, Süper lige nasıl geldiklerini ve yaşadıklarını anlattı. Kocatürk, “BETA Enerjinin katkısı büyük oldu. Bizde tüm zorluklara rağmen yenilgisiz olarak Süper lige çıktık. Burası daha zor olacak. Ancak biz BETA ve Adanalıların da desteğiyle burada da başarı için çalışacağız. ”diye konuştu.

BETA Enerji Antrenörü İlker Yenigün ise, takımıyla her zaman guru duyduğunu belirterek, başta BETA Enerji olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Süper ligde kulüp takımlarını ağırlıklı olduğuna dikkat çeken İlker Yenigün, “Buna rağmen yapacakları planlama ile oyuncu takviyesi de yaparak, ilk 5 içinde yer almak hedeflerimiz arasında olacak. “şeklinde konuştu.

WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.01.21.jpeg
Toplantı sonunda ise Başkan Gürsel Kocatürk, BETA Enerji Pazarlama Müdürü Murat Erdoğan’a teşekkür plaketi ve basketbol topu hediye etti.