Şampiyon Basketbolcular Spor İl Müdürü Çintimar'ı ziyaret etti

Şampiyon Basketbolcular Spor İl Müdürü Çintimar'ı ziyaret etti
Şampiyon Basketbolcular Spor İl Müdürü Çintimar'ı ziyaret etti

Türkiye kadınlar basketbol şampiyonası U-16'da Birincilik kürsüsüne çıkma başarısını gösteren ve Adana'yı büyük bir başarıyla taçlandıran Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ı ziyaret etti.

Şampiyon U16 Büyükşehir Basketbol4.jpg

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar Kadınlar U-16 Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda Büyükşehir Belediyespor basketbol takımının üstün bir mücadele örneği gösterdiğini belirterek "tüm oyuncularımızla gurur duydum. Bayan basketbolüne hakim olan tüm kulüpleri yenerek Şampiyonluğa ulaşmanız takdire şayan bir olaydır. Adanamız basketbolde eski günlerine dönme yolunda önemli bir adım atmıştır. Ayrıca takımı çalıştıran tüm antrenörlere de emeklerinden dolayı şükranlarımı ifade etmek isterim. Kulübün planlı çalışması, alt yapıdaki düzeninden dolayı da Başkan Kadir Özdemir'i de kutlarım. Sizlerden ve sizden sonra gelecek jenarasyonlardan da aynı başarıları devam ettirmelerini bekliyorum. Kupa ile birlikte beni ziyaret etmenizde bizleri duygulandırmıştır" dedi.

Şampiyon U16 Büyükşehir Basketbol3.jpg

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Özdemir ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın destekleriyle bugüne geldiklerini söyleyerek "geldiğimiz günden bu yana planlı çalışmalar yaptık. Gerçekten düşük bütçelerle sadece alt yapıya çok büyük ağırlık verdik. 13 branşta amatör şekilde mücadelemizi devam ettiriyoruz. Geçmiş yıllardada hentbolde, voleybolde, su topunda başarılar yakalamıştık. Kızlarımızla gurur duyuyoruz. Şampiyona da oyuncularımız turnuvanın en iyi oyuncuları seçilip ilk beşe girdiler. 6 oyuncumuz ise milli takımın çeşitli kademelerine çağrıldı. Adana Büyükşehir Belediyespor olarak tesisleşme konusun da ise ciddi adımlar atma niyetindeyiz. Adana ve ülke sporuna kulüp olarak katkımız olsun istiyoruz. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarakda sizleri yanımızda görmek, sizlerle birlikte hareket etmek her zaman hedefimizdir. Yarışmacı değil, her zaman yetiştirici olmak istiyoruz. Fakat, günü saati geldiğinde kulüp ve takım olarak hazır olduğumuzda liglerde yarışmacı olmaktan da çekinmeyiz" diye konuştu.

Şampiyon U16 Büyükşehir Basketbol.jpg

Bu arada ziyarette Adana Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu ile Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı baş antrenörü Murat Kaya ile yardımcıları da hazır bulundu.