Şampiyon Kızlar Zeydan Karalar'ı Ziyaret Etti

Şampiyon Kızlar Zeydan Karalar'ı Ziyaret Etti
Şampiyon Kızlar Zeydan Karalar'ı Ziyaret Etti

Türkiye kadınlar U-18 Basketbol Şampiyonası'nda birincilik kürsüsüne çıkan ve Adana'ya büyük onur yaşatan sporcular Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ettiler.

GPPzKb_bkAA506Z.jpg

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar genç kızların büyük başarısından dolayı mutlu olduklarını söyleyerek "Türkiye Şampiyonu olan Adana Büyükşehir Belediyesi U16 Kız Basketbol Takımımızı ağırladık. Çok büyük bir başarı elde ederek şampiyon olan ve kupayı Adana'ya getiren sporcularımızı ve koçlarımızı yürekten kutluyor, daha nice şampiyonluklar diliyorum." dedi.

GPPzKb_acAATU08.jpg

Göreve geldikleri günden bu yana amatör spor branşlarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Zeydan Karalar Kulüp Başkanı Kadir Özdemir, yönetim kurulu üyelerini de ayrıca kutladı. Adana Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Özdemir ise 13 branşta Adanalı sporcularla mücadele verdiklerini kaydederek "Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar'ın bizlere vermiş olduğu destekle yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Gelecek yıllarda daha büyük başarılar elde edip, Türk sporuna çok sayıda sporcu kazandırmak tek hedefimiz olacak" diye konuştu.

GPPzKb5aoAAhbJF.jpg

Bu arada takım kaptanı ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a şampiyonluk madalyası hediye etti. Başkan Zeydan Karalar ise sporculara çeşitli hediyeler verdi.