300 bin TL ödüllü T500 Masters Turnuvası 7 Ekim’de Adana’da

300 bin TL ödüllü T500 Masters Turnuvası 7 Ekim’de Adana’da
300 bin TL ödüllü T500 Masters Turnuvası 7 Ekim’de Adana’da

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), Türkiye Tenis Federasyonu’nun en yüksek puanlı master turnuvalarından birine daha ev sahipliği yapacak. Toplam 300 bin TL ödüllü T500 Masters Turnuvası, ATDSK altyapısından yetişen İpek Soylu Şemin’in de kurucusu olduğu İpek Soylu Şemin Vakfı’nın sponsorluğunda gerçekleşecek. 

Şampiyon tenisçilerin adresinde yeni proje için büyük buluşma gerçekleşti. ATDSK alt yapısından yetişen, Tenisin en prestijli turnuvalarından biri sayılan Wimbledon Tenis Turnuvası’nda gençler kategorisinde teklerde Grand Slam ana tabloda oynayan ilk Türk kadın tenisçi olan, ülkemize ilk grand slam kupasını kazandıran İpek Soylu Şemin, ATDSK alt yapısı sporcular, antrenörler ve kulüp yönetimi ile bir araya geldi. Bu buluşmada Adanalı milli tenisçimiz İpek Soylu Şemin ve eşi Yiğit Barış Şemin’in kurucusu olduğu İpek Soylu Şemin Vakfı (İSŞV) ile ATDSK arasında toplam 300 bin TL ödüllü T500 Masters Turnuvası için sponsorluk anlaşması da imzalandı.  Vakıf olarak ilk turnuva organizasyonu gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını bildiren İSŞV kurucuları İpek Soylu Şemin ve Barış Şemin çifti, 7 Ekim’de Adana’da yapılacak büyük turnuvaya tüm master tenisçileri davet ederek, şunları söylediler: 

GERÇEKLEŞECEK HAYALLERİN PEŞİNDE  

“Doğduğum ve büyüdüğüm Adana’da, tenise başladığım ATDSK ile beraber yapacağımız T500 Masters Turnuvası hazırlıklarımızı başlattık. Ekim ayında tüm tenis severlerle bir arada olacağız. Bu keyifli organizasyondaki amacımız vakfımızı en güzel şekilde tanıtmak ve sporcularımıza fayda sağlayacak desteği bulabilmek. İpek Soylu Şemin Vakfı’mızın amacı 7 den 70’e tenise olan farkındalığı arttırmak, tenis oynayan genç sporcu havuzunu büyütmek, ülkemize dünya standartlarında sporcu kazandırmak adına sporcunun gereksinimlerini karşılamak, özel gereksinimli gençlere tenis sporunu tanıtarak hayatlarına ayrı bir motivasyon sağlamak ve tenis sporuna katkı sağlayacak etkinlikler düzenlemektir. Çalışmalarımız ve hedeflerimiz gün geçtikçe bu yönde ilerlemekte ve büyümektedir. Her hayal elinden tutulduğunda gerçeğe dönüşür inancıyla İpek Soylu Şemin Vakfı olarak 7’den 70’e amatörlükten profesyonelliğe uzanan geniş yelpazemizle, sporcularımızın tenisle en iyi şartlarda buluşmalarına olanak sağlamak ve tenis tutkunlarının bu yolda emin adımlarla ilerlemelerine destek olmak için kapılarımızı açıyoruz.” 

atdsk8.jpg

‘TECRÜBESİNİ TÜRK TENİSİNE AKTARIYOR’

İSŞV ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasının kendilerinde özel yeri bulunduğuna dikkat çeken ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, “İpek Soylu Şemin, kulübümüz alt yapısından yetişen, Türk tenisini başarıyla temsil etmiş, Türk tenisine ilkleri kazandırmış, Adanalı milli bir gururumuz. Dolayısıyla kulübümüz altyapısından çıkmış sporcumuzun ve eşinin desteği çok ayrı bir önem taşıyor. Kendilerine bu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Tenisteki tecrübelerini kurdukları vakıf kanalıyla Türk tenisi katkı için aktaran sporcumuza bu yeni hedefinde başarılar diliyor. ATDSK olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz” dedi.

atdsk63.JPG