Özbay: Sağduyulu olmalıyız

Özbay: Sağduyulu olmalıyız
Özbay: Sağduyulu olmalıyız

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Sezai Ömür Özbay, Suriyelilere tepkide sağduyulu olmamız gerektiğini söyledi.

İl Başkanı Özbay, “Zafer Partisi olarak, halkımızın haklı taleplerini demokratik yollardan dile getirmeye devam edeceğiz. Türkiye'nin geleceği, halkımızın güvenliği ve huzuru için kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Sezai Ömür Özbay, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Kayseri ve Suriye’de yaşanan olaylar toplumumuzun vicdanında derin yaralar açmıştır. Bu tür korkunç olaylar, güvenliğimizi ve sosyal dokumuzu tehdit etmektedir. Türk halkının Suriyelilere yönelik tepkisi, bu tür olaylar karşısında tamamen haklı ve anlaşılırdır.

Ancak, tarihin en eski uygarlıklarından olan ve en eski ordusuna sahip Yüce Türk milletinin sokaklarda mülteci avına çıkmasını, provokatif eylemlere katılmasını, Türk devlet kültürüne ve milli bilincine yakıştıramadığımızı vurgulamak istiyoruz. Zafer Partisi olarak izlememiz gereken yolun bu olmadığını ve provokatif eylemlerin çözüm getirmeyeceğini ifade ediyoruz.

Zafer Partisi Adana İl Teşkilatı olarak, Türk halkını bu kritik dönemde sağduyulu olmaya ve devletimizin yanında durmaya çağırıyoruz. Sokaklara çıkma eylemlerinin, dış güçlerin ve provokatörlerin eline koz vermemesi için sakin ve dikkatli olunmalıdır.