Hoşgeldin Adana Koza Rotary Kulübü

Hoşgeldin Adana Koza Rotary Kulübü
Hoşgeldin Adana Koza Rotary Kulübü

Adana Koza Rotary Kulübü’nün Charter Töreni ve Kuruluş balosu Bölge Guvernörü, eski Guvernörler ve üyelerin katılımı ile büyük coşku içerisinde gerçekleşti. Kurucu başkan Tijen Türeli herkese çok teşekkür etti.

Gecede yeni kurulan Adana Koza Rotary Kulübünün kurucu üyelerine UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Teoman Kaynar, eski Guvernörler ve Guvernör adayları tarafından rozetleri takıldı.

TEOMAN KAYNAR: HAYIRLI OLSUN

UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Teoman Kaynar, Adana’nın sosyal ve kültürel projelerine destek için yola çıkan Koza Rotary Kulübünün hayırlı olmasını dileyip, “Yeni bir Rotary Kulübümüzün kuruluşunda gurur ve mutlulukla bir aradayız. Yeni bir sosyal hizmet kaynağı sağlayacağız üreteceğiniz projeler ile bu şehrin güçlü yerlerinden yararlanacaksınız ve Adana’nın tarihi Koza Rotary’nin çalışmasında yol gösterici olacaktır. Yaşar Kemal’den aldığımız ilhamla Adana’nın sosyal ve kültürel yapısına katkıda bulunmak istiyoruz. Adana’nın sosyal projelerine destek vereceğiz. Adana’nın sanatsal mirasını desteklemeyi ve yeni cevherler bulmayı amaçlıyoruz. Bu Mükemmel Charter töreniniz mükemmel projelerinizde de kendini gösterecek.
Adana Koza Rotary Kulübümüzün başladığı daha iyi bir dünya oluşturma çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Birlikte daha güçlü olarak topluma hizmet için mücadele edeceğiz” dedi.

TİJEN TÜRELİ: ÇOK HEYECANLIYIZ

Adana Koza Rotary Kulübü Kurucu Başkan Tijen Türeli ise kulübün kuruluşu için büyük destek veren başta UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Teoman Kaynar olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederek, “Çok heyecanlıyız, çünkü Adana’nın sosyal, kültürel projelerine katkı sağlamak çevremize yararlı olmak için çalışacağız. Rotary Kulüplerinin kuruluş amacı bulunduğu şehre sosyal projeleri ile destek sağlamaktır ve bizde onu yapacağız. İyi ki burada bizimlesiniz güç ve moral verdiniz. Adana Koza Rotary Kulübümüz Adanamıza ve hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

WhatsApp Image 2024-06-07 at 11.29.50.jpeg