Efsane Basketbol Menajeri Şevket Erden oğlunu evlendirdi

Efsane Basketbol Menajeri Şevket Erden oğlunu evlendirdi
Efsane Basketbol Menajeri Şevket Erden oğlunu evlendirdi

Adana’nın önde gelen ailelerinden Erden ve Tatlıkiraz Ailesinin evlatları Yiğit ve Meryem muhteşem bir düğünle yaşamlarını birleştirdi. Açık alanda kıyılan nikâhın ardından yağmur sonrası düğün kapalı alanda yapıldı.

11.JPG

Avrupa’da final oynayan ilk kadın basketbol takımı Botaşspor’un Lig, Kupa ve Cumhurbaşkanlığı Kupasındaki şampiyonluklarında büyük payı olan efsane isim Şevket Erden’in enerji sektöründe çalışan biricik oğlu Yiğit Erden ile Tatlıkiraz Ailesinin AB Fonunda çalışan güzeller güzeli evlatları Meryem’in düğünleri son yılların en renkli düğünü oldu.

Erden Ailesinin evlatları Yiğit gönlünü kaptırdığı Tatlıkiraz Ailesinin evladı Meryem ile Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan Bella Marin Wedding’te gerçekleşen yemekli muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi. Aileler, evlatlarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Filiz-Şevket Erden ve Ziya Tatlıkiraz-Gülay Şıvgın Aileleri, düğün töreninde örnek bir ev sahipliği yaparak davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendiler.

Düğünün başlangıcında gelin ile damat güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparak ilk dansı gerçekleştirdiler. Davetliler de gelin ve damada pistte eşlik etti.

Uzun süre Adana’nın gündeminde yer bulacak düğünde  davetlilerin huzurunda açık alanda kıyılan nikahta çiftlerin şahitliklerini toplam 11 kişi yaptı.

9.JPG

DARISI TÜM BEKARLARA OLSUN

Erden ve Tatlıkiraz Aileleri bu mutlu günlerinde de kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine, uzakta yakından gelerek bu mutluluklarına ortak olan tüm dostlarına teşekkür ederek “Darısı tüm bekârlara olsun” diye temennide bulundular. Muhteşem düğüne katılanlar günün ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Erden ve Tatlıkiraz Ailelerinin bu mutlu gününe siyaset, spor, hukuk, iş, sanat ve ekonomi dünyasından çok sayıda davetli katıldılar..

Bütün davetlilerin 'şıklık yarışında' olduğu düğün son zamanların en çok konuşulacak ve coşkulu geçen düğünlerinden oldu.

10.JPG