Groseri, Başarılı Öğrencilere Destek Vermeye Devam Ediyor

Groseri, Başarılı Öğrencilere Destek Vermeye Devam Ediyor
Groseri, Başarılı Öğrencilere Destek Vermeye Devam Ediyor

Groseri, 31. Başarılı Öğrenci Ve Ailelerini Ödüllendirme kampanyasıyla başarılı öğrencileri ödüllendirme misyonunu sürdürüyor. Kampanya kapsamında bu yıl, öğrencilere karşılıksız öğrenim bursu ve nakit ödüller sunulacak.

Kampanyaya katılan ve kayıt yaptıran öğrenciler arasında Ekim ayında noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle 35 öğrenciye 8 ay boyunca ayda 1.000 TL nakit, 250,00 TL Tık para hediye olmak üzere karşılıksız öğrenim bursu verilecek. Ayrıca, törene katılan 10 şanslı kişiye çekilişle 500 TL TIK PARA hediye edilecek.

Groseri Mağazalarında, 2023-2024 öğrenim yılının ikinci döneminde ilköğretim, ortaöğretim ve lise öğrencilerinden takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere de özel bir teşvik sunulacak. Bu öğrenciler, belgeleri ile birlikte Groseri mağazalarına başvurduklarında, tek seferde yapacakları 225 TL ve üzeri alışverişlerde teşekkür belgesine %5, takdir belgesine %10 oranında Groseri tık para hediye edilecek.

Alışverişsiz kayıt için öğrencilerin mağazaya gelmeden internet üzerinden kayıt oluşturabileceklerini hatırlatırız.

Groseri Yetkilileri, bu kampanya ile başarılı öğrencilere destek olmanın yanı sıra onların eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti.