Sol Bamba Çatalan Tesislerini gezdi, Bolu kampı Pazartesi günü

Sol Bamba Çatalan Tesislerini gezdi, Bolu kampı Pazartesi günü
Sol Bamba Çatalan Tesislerini gezdi, Bolu kampı Pazartesi günü

Adanaspor Teknik Direktörlüğüne futbolculuk kariyeri önemli takımlarda geçmiş olan Sol Bamba getirildi.

Futbolculuk döneminde Paris Saint-German, Leicester City, Trabzonspor, Palermo, Leeds United ve Cardiff City gibi takımların formasını giyen Sol Bamba Fildişi Sahili Milli Takımındada futbol oynadı. Fransız uyruklu olan Sol Bamba Çatalan Tesisleri'ne gelerek futbolcularla tanıştı ve ilk antrenmanını saha kenarından izledi. 

Öğle saatlerinde tesislere gelen ve Teknik Direktör Eyüp Arın ile bir süre görüşen Sol Bamba Turuncu-Beyazlı ekibin Fransız oyuncuları Dabo, Diakite, Yepieh ve Ciss ile de bir süre sohbet ettiler. 

BOLU KAMPI PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

Adanaspor'un maçlarının büyük bölümünü videodan izlediğini belirten Sol Bamba'nın bu gece uçağıyla yeniden Fransa'ya döneceği ve iki yardımcısıyla birlikte Bolu kampına iştirak edeceği kesinleşti. 

İKİ YABANCI OYUNCU DAHA GELECEK

Büyük bir olasılıkla Sol Bamba'nın iki yabancı oyuncu  seçimini kendisinin yapacağı da alınan bilgiler arasında. Henüz kampa gelmeyen Lukaku ile de yolların ayrılabileceği ifade edildi. Pazar günü akşam Adanaspor kafilesinin yola çıkacağı, Pazartesi gününden itibaren de Sol Bamba ile antrenmanların devam edeceği bildirildi.

Öte yandan Adanaspor antrenörleri Fuad Kınalı, Ercan Ünal ile kaleci antrenörü Cem Kurtar'ın da Sol Bamba'nın ekibinde yer alması bekleniyor.