GÜNDOĞDU LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ

GÜNDOĞDU LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ
GÜNDOĞDU LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçları açıklandı. Adana Gündoğdu Koleji geleneği bozmadı ve bu senede LGS Türkiye Birincisi oldu. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, emeği geçen herkese teşekkür etti

Sınavda tüm soruları doğru cevaplayan Gündoğdu öğrencisi Asel İpek Bozdağ, LGS Türkiye birincisi oldu. Gündoğdu, sınavlarda aldığı üstün başarılar ile başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor.

WhatsApp Image 2024-06-28 at 12.10.36 (1).jpeg

BAŞARILI OLMAK ÇALIŞMAKTAN GEÇER

LGS Türkiye birincisi Asel İpek Bozdağ, çok mutlu olduğunu belirterek, “Sınavlara iyi hazırlandım ve başarılı olacağıma emindim. Yoğun bir çalışma dönemi geçirdim, başarılı olmak çalışmaktan geçer. Aileme, öğretmenlerime ve bana destek olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

WhatsApp Image 2024-06-28 at 12.10.36 (2).jpeg

DR. GÖKHAN GÜNDOĞDU: HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Tüm paydaşlarımızın emeğiyle bir kez daha yeni bir başarıya imza attık ve 2024 LGS Türkiye 1.si olduk. LGS'de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan ve Türkiye 1.si olan sevgili öğrencimiz Asel İpek Bozdağ bizleri gururlandırmış ve sevindirmiştir. Sevgili Asel İpek’i yürekten kutluyoruz.
Ayrıca 2024 LGS'de üstün başarı gösteren 327 öğrencimizi de tek tek tebrik ediyoruz. Bu zorlu süreçte çocuklarımızı destekleyen tüm anne ve babalarımıza da ayrı ayrı saygılarımızı sunuyoruz. Yıllardır elde ettiğimiz başarılarda en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimize, yöneticilerimize, öğrencilerimizin anne-babalarına ve emeği geçen tüm Gündoğdu ailesine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.