Gündoğdu Robotik Takımı Türkiye finaline kaldı

Gündoğdu Robotik Takımı Türkiye finaline kaldı
Gündoğdu Robotik Takımı Türkiye finaline kaldı

Adana Gündoğdu Koleji Lise Robotik Takımı, Türkiye’den 1500’den fazla katılımcı, 100’den fazla okul ve 500”den fazla takım arasında birinciliği elde edip finalist oldu. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Tüm ekibi yürekten kutluyorum” dedi.

Adana Gündoğdu Koleji; ROBOTISTAN' ın düzenlediği "2024 REX ROBOT" yarışmasında Lise Robotik Takımı Birinci olarak Final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

ÖMÜR KARAHAN KUTLADI

Adana Gündoğdu Koleji Eğitim Genel Müdürü Ömür Karahan, “Takım koçumuz İlker Karagöz ve Öğrencilerimiz Sezar Karahan, Doruk Yağmurcu, Ada Su İmrence, Berk Tulunay ve Muhammed Emin Güven'i tebrik eder, final yarışmasında başarılar dileriz. Çok önemli bir başarı ve Türkiye Şampiyonu olacaklarına inancımız tam” diye konuştu.

DR. GÖKHAN GÜNDOĞDU: TEKNOLOJİYİ ÖNEMSİYORUZ

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, teknolojiyi çok önemsediklerini ve Türkiye genelinde alınan bu başarının çok önemli olduğunu vurgulayıp, “Tüm okullarımızda teknoloji en iyi şekilde kullanılıyor. Robotik Kodlamada başarılar artarak sürecektir. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

EMRE BULUT: ÇOK
ÖNEMLİ BİR BAŞARI

Robotik Kodlama ve Teknoloji Öğretmeni Emre Bulut ise, “Bu yarışmanın önemi öğrencilerin kod robotik becerilerini geliştirmek. Yeni dünya düzeninde teknolojik gelişmelerin takibini sağlayan bir yarışmadır. Öğrencilerimiz Online yarışmada ki soruları çözerek 3d model devre kartı üzerinde kodlama yaparak diğer takımlardan hızlı ve eksiksiz bir şekilde soruların tamamını çözdü. Bu yarışmaya Türkiye’den 1500’den fazla katılımcı 100’den fazla okul ve 500’den fazla takım arasında öğrencilerimiz birinciliği elde etmiş finalist olup okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır” diye konuştu.