EDUCATION USA ADANA'DA ULUSLARARASI EĞİTİM

EDUCATION USA ADANA'DA ULUSLARARASI EĞİTİM
EDUCATION USA ADANA'DA ULUSLARARASI EĞİTİM

EducationUSA Adana merkezi ve ETS Global işbirliği  ile Adana, İskenderun, Antakya, Samandağ ve Diyarbakır'dan yaklaşık 20 öğretmen  "Teaching TOEFL IBT Skills" eğitimine katıldı ve sertifikalarını aldılar. 
 
EducationUSA Adana direktörü Tuba Bada, eğitimlerin çok güzel ve verimli geçtiğini ifade ederek, Tüm katılımcılara ve ETS Global'a teşekkür ederiz. Öğretmenlerimiz eğitim sonrası sertifikalarını aldılar ve güzel dostluklar da edindiler” dedi. 
WhatsApp Image 2024-03-21 at 11.15.30 (2).jpeg
 
ÇOK MUTLU OLDUK
 
Deprem bölgesinden gelen öğrenmeler EducationUSA Adana merkezi ve ETS Global’e teşekkür ederek, “Biz hayatı unutmuşken bizleri hatırlamak, eğitim ve sosyal bir konuya dahil etmek karşısında çok duygulandık. Bazılarımız konteynırdan çıkıp bu etkinliğe geldik ve çok mutlu olduk” dediler.
WhatsApp Image 2024-03-21 at 11.15.30.jpeg
 
DR. GÜNDOĞDU: DEPREM BÖLGESİNİ UNUTMAYACAĞIZ
 
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, ise özellikle deprem bölgesi öğretmenleriyle eğitimde olmasının anlamına değinerek, “Vakıf olarakta deprem bölgesini unutmuyoruz ve unutmayacağız. Eğitim anlamında üzerimize düşeni yapmaya, desteğe devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
gokhangundogdu.jpeg