Gündoğdu’da 6 Şubat depremi unutulmadı

Gündoğdu’da 6 Şubat depremi unutulmadı
Gündoğdu’da 6 Şubat depremi unutulmadı

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli olan ve Adanamızı da etkileyen deprem felaketinin birinci yılında Gündoğdu Okulları kampüslerinde kayıplarımız için anma töreni yapıldı. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “O kara gün dün gibi aklımızda unutmayacağız. Kayıplarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.
WhatsApp Image 2024-02-06 at 09.35.09.jpeg
 
KAMPÜSLER DEPREMZEDELERE AÇILMIŞTI
 
Gündoğdu Vakfı, depremden hemen sonra Gündoğdu Okullarını depremzedelere açmıştı.  Bu çerçevede Valilik, AFAD ve Gündoğdu Vakfı işbirliğiyle okulun bahçesinde 500 kişinin yaşayabileceği bir çadırkent oluşturuldu. Evleri zarar gördüğü için açıkta kalan vatandaşlar buraya yerleştirildi. Ayrıca yine aynı iş birliği sayesinde okulun spor salonu barınma sorununa ayrıldı. Konulan yatak ve battaniyelerle yaklaşık 250 kişi burada barınma imkanı buldu. 
Gündoğdu Vakfı’nın kucak açtığı depremzedelere günde üç öğün sıcak yemek de verildi. Ayrıca Halkbank’ta kampüste misafir edilen binlerce depremzedenin günde 3 bin öğünlük sıcak yemek ihtiyacını karşılama kararı almıştı.
gokhangundogdu.jpeg
 
DR. GÜNDOĞDU: ACILARI HALA İÇİMİZDE
 
Dr. Gökhan Gündoğdu, “Gündoğdu Vakfı olarak, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olan ve Adanamızı da etkileyen deprem felaketinin 1. yılında kayıplarımızın üzüntüsünü derinden hissediyor ve onları özlemle anıyoruz. Bu felakette hayatlarını kaybeden öğrencilerimize ve tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm ülkemize başsağlığı diliyoruz. İnşallah ülkemiz bir daha böyle felaketler yaşamaz” ifadelerini kullandı.