Çiltar Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü'nden Oya Tekin'e ziyaret

Çiltar Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü'nden Oya Tekin'e ziyaret
Çiltar Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü'nden Oya Tekin'e ziyaret

Masa Tenisi Büyük Erkeklerde Süper Lig ve Türkiye Kupasını kazanarak son yıllarda Adana’nın en başarılı kulübü olan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK’nın Yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Seyhan Belediye Başkanlığına seçilen Av. Oya Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, yeni görevinde başarılar dilediler. 

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, 22. Dönem CHP Adana Milletvekili Yönetici Kemal Sağ ile Medya İletişim Direktörü Kamil Yalçın Göl,Seyhan Belediye Başkanı Av. Oya Tekin’i makamında ziyaret ederek, üzerinde ismi yazılı özel formayı takdim ettiler.

Marka şehir Adana’nın marka kulübü ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü’ne destek verilmesinin gerektiğini ifade eden Seyhan Belediye Başkanı Av. Oya Tekin, “Adana’mızı Süper Lig’de başarıyla temsil eden ÇİLTAR MTİ Kulübümüzün ziyareti bize büyük mutluluk verdi. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

BÖYLE BİR BAŞARI GÖRÜLMEDİ

Botaşspor efsanesinden 15 yıl sonra Süper Lig ve Türkiye Kupası’nı Adana’ya getirdiklerini ifade eden ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Bizim bu yılki kazandığımız başarıyı bir futbol takımımız yakalasaydı; bir ay Adana’da yer yerinden oynardı. Mütevazi bütçe ile önemli bir başarı elde etmemize rağmen, gerekli destekleri maalesef göremiyoruz. Bunlar basit bir şampiyonluklar değil. Öyle böyle değil, Fenerbahçe’yi, İstanbul Büyükşehir’i, Beşiktaş’ı ve ciddi takımları geride bırakarak şampiyon olduk. Son yıllarda büyük gelişme göstererek 2500’e yakın sporcusu bulunan masa tenisi branşında elde edilen bu büyük başarılar tarihe altın harflerle geçmiştir” dedi.

ADANA’NIN SPORDA GURURU OLDUK

Mütevazi bütçe ile şampiyonluklara imza atarak, Adana’yı başarıyla temsil ettiklerini belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü Yöneticisi 22. Dönem CHP Adana Milletvekili Kemal Sağ, “Yerel yöneticilerimizin arsa tahsis etmeleri halinde, 32 masa kapasiteli yanında Alzheimer Hastanesi olan bir salon yapmayı planlıyoruz. Sponsorlarımız var, belediye başkanlarımızdan bize tesis yapabilmek için 2-3 dönüm yer tahsis etmelerini istiyoruz. Sponsorlarımızla masa tenisi için salon ve kamp yerini kendimiz yapacağız. Misafirperverliği için Seyhan Belediye Başkanı Av. Oya Tekin’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ADANA SPOR TURİZMİNE BÜYÜK KATKI

Yerel yönetimlerin sadece futbola değil tüm sporlara destek vermelerinin gerektiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Av. Oya Tekin, “ Bugün çifte kupalı şampiyonları ağırlamaktan gururluyuz. Adana sporunda uzun yıllardır böylesine büyük başarı olmadı. Süper Lig ve Türkiye Kupasını kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü’nün başarılarıyla gurur duyuyoruz” dedi.

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü heyetine ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Tekin, Adana’da şampiyon masa tenisçiler yetiştirmeye yönelik yatırımlar yapan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü yönetiminin spor turizmi açısından da önemli hizmetlere imza attığını kaydetti.