Ahmet Bozan: Amatörler Sporun Kalbidir

Ahmet Bozan: Amatörler Sporun Kalbidir
Ahmet Bozan: Amatörler Sporun Kalbidir

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Bozan, spor paydaşları ve medya mensuplarıyla birlikte düzenlediği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

3-9 Ekim tarihleri arasında Türkiye Amatör Spor Haftası Kutlamalarının yapılacağını anlatan Başkan Dr. Ahmet Bozan "öncelikle Bal ligine katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum ve Adanamızı temsil eden 4 ekibimizden birisinin 3.lige çıkmasını temenni ediyorum. Ayrıca devam eden amatör liglerimizde yer alan tüm ekiplere de üstün başarılar ve şans diliyorum. Spor Bakanımızın dediği gibi amatörler sporun kalbidir. Amatör haftamızı geniş bir şekilde Ekim ayı boyunca kullanacağız" dedi.

Bu arada toplantıya Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz ile il Hakem Komitesi Başkanı Burak Cem Tahiroğlu, Saha Komiserleri Derneği Adana Şube Başkanı Mahmut Uzunoğlu, Müsabaka Sağlıkçıları Derneği Başkanı Ragıp Okur, il Disiplin Kurulu yönetim kurulu üyesi Abidin Öztürk katıldı.

2222.jpg