Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'den VEDA açıklaması

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'den VEDA açıklaması
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'den VEDA açıklaması

KAMUOYUNA,

Kapanma noktasında iken büyük bir gururla devraldığım Adanasporumuza 18 sene boyunca maddi ve manevi anlamda sınır tanımaksızın hizmet ettim. Bu 18 yılda birbirinden değerli bir çok şey yaşadık. Sayısız deplasman, sayısız hüzün, sayısız mutluluk… Geride kalan 18 yılda içinde bulunduğumuz her ortamda ve olayda Adanaspor büyüklüğüne yakışır şekilde hareket etmeye çalıştım. Bu şerefli görevde bulunduğum her gün ileride keşke dememek adına elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. “En iyiyi” sadece sportif bir başarı olarak hiç bir zaman görmedim, Adanaspor ismini ve değerini spor üstü bir yerde tutmak için çabaladım.
 
Her şeyin bir sonu var. 18 yıl sonunda ben de Adanaspor Başkanlığı görevime son verme kararı aldım.
 
Görevde olduğumuz dönem boyunca bizden desteklerini esirgemeyen ilimizde görev yapmış tüm Sayın Valilerimiz, Belediye Başkanlarımız ile Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nün tüm yönetici ve çalışanlarına , Emniyet Teşkilatımızın her kademeden yönetici ve çalışanlarına , kulüp yönetiminde bulunmuş tüm yönetici arkadaşlarıma, Adanaspor’a hizmetleri ile katkıda bulunan tüm Teknik Direktörlerimiz, Teknik Adamlarımız , futbolcularımız ve Adanaspor çalışanlarına ,özellikle de vefakar taraftarlarımız ile tüm Adanalılara en derin şükranlarımı sunuyorum.
Adanasporumuza bundan sonraki dönemde başarılar dilerken bana ihtiyaç duyulacak her zaman ve her şartta, geçtiğimiz 18 senede olduğu gibi Adanasporumuzun yanında olacağımın bilinmesini isterim.
 
Saygılarımla,
 
Bayram AKGÜL