Büyükşehir Belediyesi 800 okul ve 150 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulundu

Büyükşehir Belediyesi 800 okul ve 150 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulundu
Büyükşehir Belediyesi 800 okul ve 150 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulundu

Adana Büyükşehir Belediyesi 800 okul ve 150 amatör spor kulüplerine 3 bin 200'er adet futbol topu, basketbol topu, voleybol topu, atlama ipi, bin 600'er badminton seti, satranç takımı ve 8 bin antrenman yeleği dağıttı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'nın bir spor şehri olduğuna vurgu yaparak "malzemeleri tüm okullara dağıtıyoruz. Okulun ihtiyacı var, sporcuların ihtiyacı var, feda olsun hepsine. 800 okul ile 150 amatör kulübümüz bu malzeme yardımından faydalanacak" dedi.

GEIvHVQWoAAlCVa.jpg

Yapılan malzeme yardımıyla ilgili konuşan Karalar, "15 ilçedeki 800 okula okul başına 4 futbol topu, 4 basketbol topu, 4 voleybol topu, 4 atlama ipi, 2 badminton seti, 2 satranç takımı ve 10 antrenman yeleğini set olarak dağıtıyoruz. İnşallah şehrimiz bu dağıttımız malzemelerle çok iyi sporculara kavuşacak ve okul takımlarımız çok başarılı sonuçlar alacak" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar belediyenin borcuyla gelirini düzelttiklerini ve hizmette hızlı bir yol aldıklarını kaydederek " bu yıl spor kulüplerimizin tamamına maddi yardım yapma hazırlığındayız.  Hedefimiz amatör kulüplerimizin tamamına nakdi anlamda toplam olarak 3 milyon ya da 5 milyon civarında bir program hazırlığı içindeyiz" şeklinde konuştu. 

GEIvHVSWEAAFTD5.jpg

Bu arada malzeme yardım törenine Ulaşım A.Ş Başkanı Kadir Özdemir, ASKF Başkanı Dr. Ahmet Bozan ile yönetim kurulu üyeleri, TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, ASGD Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer katıldı.