Pozantı'yı yenen Adaletgücü BAL'a yükseldi

Pozantı'yı yenen Adaletgücü BAL'a yükseldi
Pozantı'yı yenen Adaletgücü BAL'a yükseldi

Adana Süper Amatör Lig Şampiyonlar Grubu’nda şampiyonluğu Pozantı Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Adaletgücü kazandı.
Süper Amatör Lig A, B, C ve D Grubu liderleri ve ikincilerinin katılmaya hak kazandığı Süper Amatör Lig Şampiyonlar Grubu’nda son maça kadar liderliğini koruyan Pozantı Belediyespor 2 puan geriden gelen Adaletgücü’ne 9. Dakikada Serdar’ın golüyle 1-0 mağlup olarak şampiyonluğu kaçırdı.

WhatsApp Image 2024-03-31 at 09.47.25.jpeg
KUPAYI BOZAN VERDİ
Karşılaşmayı izleyen taraftarlarının büyük desteğini gören Adaletgücü orta hakem Doğukan Yıldırım’ın bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşadı. Sahayı dolduran onlarca taraftarıyla birlikte şampiyonluk sevincini yaşayan Adaletgücü oyuncuları ve teknik heyeti Başkan Uğur Ekici’ye de büyük sevgi gösterisinde bulundular.
Kupa merasimi öncesi düşüncelerini açıklayan Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dt. Ahmet Bozan, Adaletgücü nezdinde süper amatör ligde mücadele eden tüm takımları tebrik ettiğini ifade etti. Pozantı Belediyespor karşılaşması sonrası Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) terfi eden Adaletgücü başkanı, teknik heyet ve oyuncuları tek tek tebrik eden Başkan Dt. Ahmet Bozan, “Güzel bir müsabaka oldu. Pozantı Belediyespor da BAL’dan düşen takımla bir maçı olacak. Emek veren gençlerimize ve ailelerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

WhatsApp Image 2024-03-31 at 09.48.13.jpeg
MAÇTAN NOTLAR
Pozantı Belediyespor-Adaletgücü maçında düdüğü Doğukan Yıldırım çalarken, yardımcılıklarını Nezihi Aytar ve Burak Savaş yaptı. Maçın dördüncü hakemliğini ise Güney Güneylioğlu üstlendi.
Maça daha atak başlayan Adaletgücü amacına 9. Dakikada Serdar’la ulaştı. Bu dakikadan sonra her iki takımın atakları sonucu değiştirmeye yetmeyince maç 1-0 Adaletgücü lehine sonuçlandı.
Adaletgücü bu sonuçla Süper Amatör Lig Şampiyonlar Grubu’nu Pozantı Belediyespor’un 1 puan önünde lider olarak tamamlayarak şampiyonluğu göğüsledi.
Pozantı Belediyespor ise, 6 hafta sonra Bölgesel Amatör Lig’de küme düşecek olan Adana takımı ile oynayarak BAL şansını zorlayacak.