Spor Paydaşlarından TSYD Adana Şube'ye Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

Spor Paydaşlarından TSYD Adana Şube'ye Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti
Spor Paydaşlarından TSYD Adana Şube'ye Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

Spor Paydaşları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı nedeniyle Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret ederek, spor için kenetlendiler..

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı ve ASKF Yöneticilerinin katıldığı ziyarette, TSYD Adana Şube As Başkanı Ergun Kara da yer alırken, Başkan Engin Kanber, Sporun her branşına destek olduklarını belirtti, ziyaret nedeniyle spor paydaşlarına teşekkür etti. Başkan Kanber, “Böylesine önemli bir günde bizleri ziyaret etmeniz son derece önemli. Sporun paydaşları olarak TSYD her zaman sizlerle. Önemli olan gençlerimizi spora kanalize etmek. Tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar da, tüm gazetecilerin bayramını kutlarken, çok zor bir görevi ifa ettiklerini söyledi. Çintımar, “Halka doğru haberi en hızlı bir şekilde ulaştırmak çok önemli  bir görevdir. Adana’da özellikle spor alanında tüm meslektaşlarınız görevlerini en iyi şekilde yapıyor. Bayramınızı kutluyorum” dedi.

ASKF Başkanı Ahmet Bozan ise TSYD ailesi ile iç içe olduklarını belirtti, “Her türlü organizasyonda TSYD’yi yanımızda görüyoruz. Bu nedenle spor paydaşları olarak tek hedefimiz, tek arzumuz Adana’da sporun her branşını zirveye taşımak. Bugün siz gazeteciler için çok önemli bir gün. Bu gününüzü gönülden kutluyorum” diye konuştu.