Kadir Gül'den TSYD Adana Şubesi'ne ziyaret

Kadir Gül'den TSYD Adana Şubesi'ne ziyaret
Kadir Gül'den TSYD Adana Şubesi'ne ziyaret

Sarıçam Belediye Spor Müdürü Kadir Gül, bir süre önce yeniden göreve seçilen TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber’i ziyaret ederek, destek sözü verdi…

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde TSYD’nin yeni hizmet binasına da “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Gül, TSYD ile her zaman iş birliği içerisinde olduklarını belirtirken, Başkan Kanber’e yeniden göreve gelmesinden dolayı başarılar diledi. Gül, “TSYD ile iç içeyiz. Her zaman birlikte projeler gerçekleştiriyoruz. TSYD sporun içerisinde. Spor nerede varsa, TSYD de orada.  Geçtiğimiz aylarda talihsiz bir yangın kazası yaşadı. Ancak kısa sürede yeniden hizmet binasına kavuştu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bir kez daha hayırlı olsun diyorum. İnşallah bundan sonra böyle bir kaza yaşanmaz. Aynı zamanda yeniden seçilen Başkan Kanber’in yönetim kurulu ile birlikte çok daha başarılı bir çalışma içerisinde olacağına inancımız tam. Her zaman TSYD’nin yanındayız” diye konuştu.

Başkan Engin Kanber de, Sarıçam Belediyesi ile daha önce çeşitli spor aktiviteleri gerçekleştirdiklerini bundan sonra da spor aktivitelerinin içerisinde olacaklarını belirtirken, Kadir Gül’e teşekkür etti. Gül,  Başkan Kanber’e el yapımı 3  boyutlu bayrak posteri armağan etti.