Spor Paydaşlarından Adana 1954 FK'ya destek ziyareti

Spor Paydaşlarından Adana 1954 FK'ya destek ziyareti
Spor Paydaşlarından Adana 1954 FK'ya destek ziyareti

Türkiye Futbol 3.lig 4.grupta puan farkıyla liderliğini sürdüren ve ikinci yarı hazırlıklarını devam ettiren Adana 1954 FK'ya spor paydaşlarından destek ziyareti geldi.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Bozan, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz ve TFF Adana İl Temsilcisi Bülent Oymacı'dan oluşan spor temsilcileri Hasan Adalı Tesisleri'nde Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu ile bir araya geldiler. Ziyarette söz alan ASKF Başkanı Dr. Ahmet Bozan Adana 1954 Futbol Kulübü'nün liglerde örnek gösterilebilecek çıkış içerisinde olduğunu belirterek "kısa sürede bölgesel ligden 3.lige yükseldiler. Ardından güzel bir tesise kavuştular. Şimdi ise puan farkıyla ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyorlar. İnşallah sezon sonunda 2.ligde bir ekibimiz olacak. Biz spor paydaşları olarak Turuncu-Beyazlı ekibimizin her zaman yanındayız. Kendilerine üstün başarılar diiyoruz" dedi.

Bu arada Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu ise spor paydaşlarının temsilcilerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını, Adana halkını maçlarda yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi. Öte yandan ziyarette Turuncu-Beyazlı ekibin sportif direktörü Cafer Elek'te hazır bulundu.