Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor 1.Lige Yükseldi

Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor 1.Lige Yükseldi
Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor 1.Lige Yükseldi

Türkiye Erkekler Voleybol 2.lig finalleri 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor üst üste aldığı iki galibiyetle 1.lige yükselme başarısını gösterdi.

Çorum Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ikinci gününde Gündoğdu Vakfı Ünsal Group Şiran Akademi ile karşılaştı. Müsabakanın ilk setini Ünsal Group Şiran Akademi 25-17 aldı. Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor sahada üstünlüğü tekrar ele geçirdi ve ikinci seti 25-22, üçüncü seti ise 25-16 kazanarak skorda 2-1'lik üstünlüğü elde etti. Dördüncü sette ise Adana ekibi basit hatalar yapınca Ünsal Group Şiran Akademi 25-23'lük skorla seti 2-2'ye getirdi. Altın sette ise bir ara geriye düşen temsilcimiz son bölümde toparlandı ve müsabakayı 15-13'lük skor elde ederek 3-2 kazandı. 

ilk maçta Kilis Gençlik takımını da 3-0 yenen Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor puanını 5'e yükseltti. Bu arada grupta oynanan diğer maçta ise Kuzuoğlu Fındıklıspor, Kilis Gençlik takımını 3-1 yendi. Bu sonuçlarla Kuzuoğlu Fındıklıspor takımıda 1.lige yükseldi. Grupta yarın oynanacak maçlar sonrasında kupa ve madalyalar törenle 1.lige yükselen iki takıma verilecek.