Adalet Partisi Adana il binası törenle açıldı

Adalet Partisi Adana il binası törenle açıldı
Adalet Partisi Adana il binası törenle açıldı

Adalet Partisi yerel seçimler startını Adana'da Genel Başkan Dr. Vecdi Öz ile verdi. Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin’in katıldığı İl Binasının açılışının ardından, Adana Ticaret Odası, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’e ziyaretler yapıldı.

İL BİNASININ AÇILIŞI YAPILDI

Türkiye genelinde 31 Mart seçimlerine kadar toplamda 72 il binası açacağını ve 72 ilde seçimlere gireceklerini belirten Öz, “Açılışlarımız devam edecek. Hedefimiz, seçimlere kadar 72 ilde il başkanlığı açmak. 31 Mart’ta 72 ilde seçimlere gireceğiz. Türkiye genelinde ittifak görüşmelerimiz devam ediyor. Geçmişte ATA İttifakı’nı kurduk. Seçmen bize teveccüh gösterdi. 5,2 oy aldık. Şimdi daha fazla oy alacağımızı tahmin ediyoruz." dedi.

ADANA TİCARET ODASINA ZİYARET

İl binasının açılışından sonra Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Genel Başkan Yardımcıları ile belediye başkan adayları Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram’a ziyarette bulundular.

BAŞKAN ZEYDAN KARALAR’A ZİYARET

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Genel Başkan Yardımcıları ile belediye başkan adayları Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ziyarette bulundular. Heyet, Başkan Karalar ile samimi ortamda geçen ziyaret sırasında Adana ile ilgili sohbette bulundular.

ADANA VALİSİ KÖŞGER’E ZİYARET

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Genel Başkan Yardımcıları ile belediye başkan adayları Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’e nezaket ziyaretinde bulundular. 

METRELİK KEBAP İLE CANLI YAYIN

Bir dizi ziyaret ve il binası açılışı için kente gelen Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Genel Başkan Yardımcıları ile partililere yorucu bir günün ardından ünlü bir kebapçıda metrelik Adana Kebabı ile şalgam suyu ikram edildi.

Son olarakAdalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz ile Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Kürşat Erdil yerel bir tv kanalına canlı yayın konuğu oldular.