Seyhan Belediyespor 8'de 8 yaptı

Seyhan Belediyespor 8'de 8 yaptı
Seyhan Belediyespor 8'de 8 yaptı

Türkiye Erkekler Hentbol 1.lig A grubunda zirve mücadelesi veren Seyhan Belediyespor oynadığı 8 maçın 8’ini de kazanarak yoluna yenilgisiz devam ediyor. Son yıllarda gruptan çıkmayı başaran ancak gittiği yükselme grubu maçlarında başarısız olarak Adana’ya geri dönen Seyhan Belediyespor’da bu sezon ise işler sıkı tutuluyor. Sezon başında tecrübeli antrenör İsmail Tarakçı ile anlaşan yönetim ilk ciddi kararını böylelikle vermişti.

TARAKÇI: İŞİMİZİ CİDDİYE ALIYORUZ

İlk kez grubunda yenilgisiz yoluna devam etme başarısını gösteren Mavi-Beyazlılar’ın deneyimli antrenörü İsmail Tarakçı ise oyuncularının gösterdiklerini performanstan dolayı mutlu olduğunu açıklayarak “işimizi hep birlikte ciddiye alıyoruz. Kulübümüzün hedefleri doğrultusunda güzel bir ortam yarattık. İnşallah bu grubu lider olarak bitireceğiz. Yapacağımız nokta bir iki transfer sonrasında ise Adana’nın Süper Lig özlemini gidereceğiz. Takımın her zaman yanında olan Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay'a, Kulüp Başkanımız Murat Filazi ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” dedi. Seyhan Belediyespor hafta sonu Pazar günü saat 13’de Van Erek Beş Yıldız takımını konuk edecek.

ismailtarakçı.jpeg

GRUP LİDERLERİ DİREKT FİNAL GRUBUNDA

Bu arada Türkiye Hentbol Federasyonu yönetim kurulu bu sezon başında 1.lig statüsünde değişiklik yaptı. A ve B Grubunu lider bitiren takımlar direkt olarak finale yükselecek. Gruplarda 2-4 sırayı alan ekipler ise tarafsız bir ilde çapraz grup maçları oynayacaklar. Burada ilk iki sırayı alan takımlar ise finale yükselen ekipler olacaklar. Yine tarafsız bir kentte ise 4 takım tek devreli lig maçları yapacaklar ve ilk ikiye giren takımlar Süper Lige yükselecekler. Öte yandan Süper Lige yükselecek birinci takıma federasyon 150 bin TL, ikinci takıma ise 100 Bin TL ödül verecek.

İŞTE 8 MAÇIN SONUCU

Seyhan Belediye-Sivas Gençlik:48-25

Van Erek Beş Yıldız-Seyhan BLD:30-43

Yozgat Bld Bozok-Seyhan BLD:28-33

Seyhan Belediye-Tokat Hentbol:46-31

Seyhan Belediye-Giresunspor:46-34

Güneysu-Seyhan Belediyespor:32-36

Sivas Gençlik-Seyhan Belediye:31-35

KALAN MÜSABAKALAR

Seyhan Belediye-Van Erek Beş Yıldız

Seyhan Belediye-Yozgat Bld Bozok

Tokat Hentbol-Seyhan Belediye

Giresunspor-Seyhan Belediye

Seyhan Belediye-Güneysu