Yerel Medya Platformu'ndan Adana Fenerbahçeliler Derneği'ne tepki

Yerel Medya Platformu'ndan Adana Fenerbahçeliler Derneği'ne tepki
Yerel Medya Platformu'ndan Adana Fenerbahçeliler Derneği'ne tepki

Adana Fenerbahçeliler Derneği’nin organize ettiği Başkan Ali Koç’un Divan Oteli’nde ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım’ın Sheraton Oteli’ndeki toplantılarında gazeteciler arasında ayrım yapılması dikkat çekti.

Türkiye’de tüm gözlerin Fenerbahçe’nin 8-9 Haziran’da yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurulu’na çevrildiği bir ortamda Başkan Ali Koç ile Başkan Adayı Aziz Yıldırım’ın Adana’da yaptıkları toplantılara davet edilmeyen medya mensupları Adana Fenerbahçeliler Derneği’ne tepki gösterdiler.

Yerel Medya Güç Birliği Platformu tarafından yapılan açıklamada,

"Kongre üyeleri ile yapılan toplantılara bazı gazetecilerin davet edilerek, diğer gazeteler, tv ile internet medyasının YOK sayılması asla kabul edilemez. Gazeteleri ayırmak son derece çirkin yaklaşımdır.

Kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi medya kuruluşlarını kullanmak hiç kimsenin haddi değildir. Adana Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerinin ayrımcı davranışlardan uzak olması ve basına eşit mesafede olması gerekmektedir." denildi.

Adana Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerinin yaptıkları bu ayrımcılığa son vererek, bundan sonra medyaya eşit davranmaları tek temennimiz.