Serdal Adalı TJK Başkanlığı'na 5'inci kez seçildi

Serdal Adalı TJK Başkanlığı'na 5'inci kez seçildi
Serdal Adalı TJK Başkanlığı'na 5'inci kez seçildi

Türkiye Jokey Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu'na tek aday olarak katılan Serdal Adalı, 88 oy ile 5’inci kez Başkan seçilirken, Adanalı iş insanı Halid Milli'de yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

Kongenin Divan Başkanlığına TJK eski Başkanlarından Adana'nın tanınmış siması Behçet Homurlu, Divan Üyeliklerine ise Mete Albayrak, Hayrullah Doğan, Demir Kamil Görgün ve Duygu Fatura oy birliğiyle seçildiler.

tjkdivanheyetibehçethomurlu.jpg

Genel Kurulda, Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine; Gülnur Gülerce (66 oy), Adil Mert Kaya (63 oy), Hakan Yücetürk (60 oy), Halid Milli (58 oy), S. Selman Taşbek (43 oy) ve M. Kerem Alkan (41 oy) seçildi.

halidmilli.jpg

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Yüksel Göktürk (40 oy), Ahmet Özbelge (38 oy), Kemal Arif Turan (38 oy), Adem Erdölek (32 oy) ve Alim Melih Kura (31 oy).

Kongrenin gündem maddelerinden Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyelerinin belirlenmesine ilişkin yapılan oylama sonucunda; Denetim Kurulu Asıl Üyeliklerine; M. Sencer Girgin (54 oy), Ferhat Oktay (47 oy) ve İlyas İlbey (41 oy) seçilirken, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Halil Durmuş (30 oy), Tamer Koldaş (27 oy) ve Armağan Turhan’dan (25 oy) oluştu.

Disiplin Kurulu Asıl Üyeliklerine; Ateş Saltukoğlu (66 oy), M. Doruk Yılmaz (66 oy), Aslan Savaşan (57 oy), Esra Atman (56 oy) ve Nisso Benhason (54 oy) seçilirken, Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri ise Murat Kadaifçioğlu (45 oy), Nusret Balkaroğlu (42 oy) ve Zekeriya Ahsen Kurum (39 oy) oldu.