Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusunu Bay Tosunoğlu Kazandı

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusunu Bay Tosunoğlu Kazandı
Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusunu Bay Tosunoğlu Kazandı

Türkiye Jokey Kulübü tarafından Adana Yeşiloba Hipodrumu’nda düzenlenen Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu’nu Bay Tosunoğlu isimli atıyla Jokey Müslüm Çelik kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından şimdiye kadar 7 kez düzenlenen Pozantı Belediye Başkanlığı koşusunun 8’incisinin koşulduğu kum pistte bin 900 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen günün ikinci koşusuna toplam 9 at katıldı.

Koşuyu izlemeye Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Öztürk, Başkan Çay'ın oğlu Semih ve torunu Mustafa Kemal Çay katıldı.

Koşunun ardından şeref tribününde gerçekleştirilen ödül töreninde, yarışı kazanan Bay Tosunoğlu atın sahibi Sevgi Tosunoğlu adına Antrenör Cumali Karataş özel yaptırılmış yarış atı figürü ödülünü Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın elinden aldı.

Yarışı kazanan jokey Müslüm Çelik ve at sahibi Sevgi Tosunoğlu'nu tebrik eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Kurtuluş Savaşında il merkezi olan Pozantı, Adana Yeşiloba Hipodromunda canlı yayınla tanıtılması ve Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu olarak isimlendirilmesi ilçemizin tanıtımı açısından son derece gurur verici oldu. Bu memleket hak ettiği vizyon ve değerini çok şükür ki buldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çay, düzenlenen koşu nedeniyle Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp’e de bir buket çiçek hediye etti. Koşunun ikincisi Pişman Ağa, üçüncüsü ise Çelikkalkan isimli yarış atları oldu.

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusunu Bay Tosunoğlu Kazandı.jpg