Kurtuluş Koşusu'nun Ödüllerini Zeydan Karalar verdi

Kurtuluş Koşusu'nun Ödüllerini Zeydan Karalar verdi
Kurtuluş Koşusu'nun Ödüllerini Zeydan Karalar verdi

2024 yılı Kurtuluş Koşusu'nu Ali Murat Şen'in sahibi olduğu ve yetiştiriciliğini Erkan Bingöl'le birlikte yaptığı King Berkay jokeyi Müslim Çelik idaresinde kazandı. Yeliz Baysal'ın antrene ettiği 7 yaşındaki al at bu galibiyetiyle kariyerindeki 15'inci birinciliğini elde etmiş oldu.

6 safkanın start aldığı yarışta Selanik Aslanı ikinci olurken, Zolo Muum üçüncü, Oğuzun Rüyası dördüncü ve Altınsima da beşinci oldu.

Koşunun galibi King Berkay için bitiriş derecesi 1.27.13 olurken, farklar ise 2 Boy - 2,5 Boy - 4 Boy - 4 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende kazanan atın sahibi Ali Murat Şen'e kupasını ve çiçeğini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar verdi. Törende Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kazanan safkanın jokeyine günün anısına hediyesini ve çiçeğini takdim etti.

zeydanatsahibi.jpg

Törene Eski Milletvekili Tamer Dağlı, Adana İl Defterdarı Uğur Aslan, Türkiye Jokey Kulübü eski başkanlarından Behçet Homurlu,TJK Asli Üyesi Halid Milli ve Adana Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp de katıldı.

kurtuluskosusu.jpg