DEDE'Yİ UNUTMADIK

DEDE'Yİ UNUTMADIK
DEDE'Yİ UNUTMADIK

Adanaspor Kulübü eski başkanlarından Tevriz Dura ölümünün 2.yıldönümünde törenle anıldı. Turuncu-Beyazlı ekibe maddi ve manevi katkıları bulunan Tevriz Dura “DEDE” için dostları Asri Mezarlık’ta bulunan kabri başında buluştular.

WhatsApp Image 2024-05-25 at 14.57.14.jpeg

Anma törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Alptekin, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Engin kanber, Anadolu Spor Yazarları ve Gazeteciler Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı, Adanaspor eski başkanı Ali Hikmet Gülfil, Adanaspor kulübü Alt yapı sorumlusu Eyüp Arın, gazeteciler, eski futbolcular, yöneticiler, taraftarlar ile aile üyeleri katıldılar. Kuran okunmasından sonra yapılan dualar eşliğinde Dede 2. Ölüm yıldönümünde unutulmadı.

WhatsApp Image 2024-05-25 at 14.57.31.jpeg

Aile adına açıklamada bulunan Adanaspor Kulübü Başkanı Saim Dura ise “ağabeyim sağlığını bile Adanaspor için bozmaktan çekinmedi. Kalbi Adanaspor için atan birisiydi. Onun için buraya gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

WhatsApp Image 2024-05-25 at 15.07.58.jpeg