Halil Nacar: Yüreğir’i tahlil ettik

Halil Nacar: Yüreğir’i tahlil ettik
Halil Nacar: Yüreğir’i tahlil ettik

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, ilçeye yapılacak hizmetleri belirlediklerini ifade ederek, “Yüreğir’in röntgeni bizde” dedi
 
UYUŞTURUCU İLE TOPYEKÜN MÜCADELE
 
Dr. Halil Nacar, Yüreğir’de eğitim ve sosyal projeler üzerinde duracaklarını ifade ederek ailelerin muzdarip olduğu uyuşturucu ile de mücadele edeceklerini vurgulayıp, “İnşallah İçişleri Balanlığımız, güvenlik güçlerimiz ve devlet kurumları ile ortak çalışılıp uyuşturucu ile tam mücadele gösterip Ben daha önce doktor olarak uyuşturucunun tedavisinde çalıştım. Gittiğimiz her yerde anne-babalar bu konudan çok muzdarip olduğunu anlatıyor. Yüreğir de uyuşturucunun kökünün kazınması için hep birlikte topyekün mücadele edeceğiz” diye konuştu.
 
KURSLAR AÇILACAK 
 
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, Yüreğir’de eğitime çok önem verdiklerini anlatıp, “Kendi çocuklarım için ne olmasını istiyorsam Yüreğirli gençlerinde olacak. Eğitim bizim vazgeçilmezimiz ve Yüreğir’in eğitimli, üniversite okuyan genç sayısı yüksek bir ilçe olmasını hedefliyoruz çünkü eğitimin olduğu yerde kötülük olmaz. Bu nedenle lise ve üniversite kurs merkezleri açılacak. Burada gençlerimiz liselere veya üniversiteye hazırlanacak. 
Elbette eğitim ile birlikte sanat, kültür, spor da da kurslar açacağız, sizlerin örmek aldığı kişileri sizlerle buluşturacağız, spor salonları ve spor alanları sayısı artacak. Lisanslı ve milli sporcu sayısı artacak sonra istihdam ve bunun için de meslek kursları açılacak . Yüreğir in refahını, hane halkının gelirini arttıracağız kadınlarımız için maharetli eller çarşısı açıp gerekirse kurslar vereceğiz” açıklamasında bulundu.