HAKAN FİDAN: “HALİL NACAR’IN YANINDAYIZ”

HAKAN FİDAN: “HALİL NACAR’IN YANINDAYIZ”
HAKAN FİDAN: “HALİL NACAR’IN YANINDAYIZ”

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Halil Nacar yıllarca Adana’ya hizmet etti. 31 Martta Adana’nın yiğit insanları en güzel kararı verecektir. Halil Nacar’ı Yüreğirli hemşehrilerimize emanet ediyoruz. Biz kendisinin yanındayız ve arkasında olacağız.” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın iftar programına katıldı.

Akıncılar kapalı semt pazarında büyük kalabalığın iştirak ettiği iftar yemeğinde vatandaşlarla olan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Adana’da sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum. Teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim.” dedi.

HALİL NACAR BAŞARILI OLACAKTIR

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın, pandemi ve deprem dönemlerinde çok özverili çalışmalar yaptığını ifade ederek, “Halil Nacar’ı başhekimliği ve Sağlık İl Müdürlüğü yaptığı dönemlerden tanıyorsunuz. Yıllarca Adana’ya hizmet etti. 31 Martta Adana’nın yiğit insanları en güzel kararı verecektir. Halil Nacar’ı Yüreğirli hemşehrilerimize emanet ediyoruz. Biz kendisinin yanındayız ve arkasında olacağız. Yüreğir Belediye Başkanlığı görevini devraldıktan sonra da başarıyla çalışmaya devam edecek. Bizler kendisine güveniyoruz ve destekliyoruz” dedi.

HALİL NACAR İLE YÜREĞİR DAHA DA GELİŞECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik , Halil Nacar’ın başkan seçilmesiyle Yüreğir’in doktoruna kavuşacağını anlatıp, “Sizlerden ricam yakınlarınız, komşularınız ile konuşup Halil Nacar’a destek istemeniz. Yüreğir Halil Nacar kardeşimizin projeleri ile çok daha iyi olacak. Kadınlar, emekliler, gençler, çocuklar için projeleri var ve inşallah bu projeleri 2 yıl içerisinde hayata geçecek” diye konuştu.

PROJELERİMİZ TEK TEK HAYATA GEÇECEK

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar ise iftar programlarına katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a teşekkür ederek, “Yüreğir için projelerimizi açıkladık ve biliyorsunuz. İnsana dokunan, samimi ve gayretli çalışma ile projelerimizi inşallah tek tek bitireceğiz. İftar programımıza katılıp bizlere destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Yüreğir’i birlikte yöneteceğiz, Yüreğir kazanacak, Adana kazanacak” ifadelerini kullandı.