Emrah Kozay Ziraat Odası'nda konuştu: Çukurova'da tarih yazacağız

Emrah Kozay Ziraat Odası'nda konuştu: Çukurova'da tarih yazacağız
Emrah Kozay Ziraat Odası'nda konuştu: Çukurova'da tarih yazacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova belediye başkan adayı Av. Emrah Kozay Seyhan Ziraat Odasını ziyarette bulundu.

Seyhan Ziraat Odası yönetimi, Anavatan Partisi eski Adana il başkanı Namık Akay,yine Anavatan Partisi eski Adana İl Başkanlarından Necati Erdem, Adana siyasetinin etkili isimlerinden İlker Gezerşen, Cem Vakfı Adana şubesi Başkan yardımcısı Yusuf Soylu'nun yanı sıra, bir çok çiftçi ve iş adamından oluşan topluluk,  Av. Emrah Kozay'ı Seyhan Ziraat Odasında misafir ettiler. Av. Kozay'dan Çukurova belediye başkanlığını kazandığı zaman, hayata geçirecek olduğu projelerinin bir kısmını dinlediler.

WhatsApp Image 2024-03-10 at 09.37.12.jpeg

CHP Çukurova Belediye  Başkan adayı Av. Kozay, Seyhan Ziraat Odasını ziyareti sırasında şöyle konuştu:

“Sorun Çukurova sorunu değil, sorun Türkiye sorunu”

Sizler, benimle birlikte, güzel bir Adana için,  yıllar öncesinde çalışmaya başladınız. Mesele memleket meselesi. Biz henüz  sahaya inmeden önce ki son ankette en yakın rakibimize yüzde 20 fark atmışız. Şu anda sahalardayız. İnşallah, girmedik sokak, girmedik iş yeri, dokunmadık insan bırakmayarak,  Çukurova'yı 20 günde hallaç pamuğu gibi atacağız.  

WhatsApp Image 2024-03-10 at 09.37.08.jpeg

 "Adana da üretim olsa,  bankalarda yatan paralar piyasaya girer"

Bir uzman bankacı yakınım, bana, Türkiye genelinde, bankalarda en çok paranın Adana'da olduğunu söylemişti. Bankada durağan olan parayı, canlı piyasalarda kullanmak, para sahibine güven vermekle başlar. İşte biz, o güveni  yatırımcılarımıza vereceğiz. Belediyemizin iştiraklerini maksimum seviyede kullanacağız. Alışılmış belediyeciliğin dışına çıkacağız.  İş insanlarından, Adana'mızın teknik insanlarından maksimum seviye de faydalar sağlayacağız. Belediyenin şu an ki bütçesi  sadece çalışanların maaşlarını ödemeye yetecek kadar. Biz Avrupa Birliğinden alacağımız destekler ve kullanacağımız farklı kaynaklarla, belediyemizin bünyesinde, işsiz insanlarımıza istihdam sağlayacağız. Belediyemize yeni gelir yolları yaratacağız. Çukurova da tüm parklar mezbele halinde, o parkları pırıl pırıl yapacağız. Yeni hayvan barınakları kuracağız. Sokaktaki hayvanları kısırlaştıracağız. Hayvan oteli kuracağız.

 “Verilecek ruhsatlarla sıkı araştırmadan geçecek”

 Hızla büyüyen ilçemizde yeni imar alanları açmalıyız. Yeni inşaat sahalarına verilecek ruhsatlar için de, yüz defa düşünüp, yüz defa uzmanlarımıza soracağız. Uydu mahalleler kuracağız. Bu seçim köprüden önce son çıkış, Ya tarih olacağız ya da tarih yazacağız." İfadelerini kullandı.