Emrah Kozay ÇGC'de Gazetecilerle Buluştu

Emrah Kozay ÇGC'de Gazetecilerle Buluştu
Emrah Kozay ÇGC'de Gazetecilerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova Belediye Başkan adayı Emrah Kozay Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Adanalı Gazetecilerle buluştu.

Kalabalık bir medya grubuyla buluşan ve hedeflerini anlatan Emrah Kozay diğer adaylarla söz dalaşına girmediğini, sadece yapmak istediklerini anlattığını söyleyerek "ben vatandaşımla birebir konuşuyorum, onları dinliyorum, isteklerini not ediyorum, onlara yapacaklarımızı anlatıyorum. Medya mensuplarıyla da her zaman bir araya geleceğim, sivil toplum kuruluşları olmazsa olmazımız. çukurova'yı kesinlikle kalkındırmak ve spor tesisleri yapmak, kültür ve sanatın yoğrulduğu bir bölge yapmak istiyoruz" dedi. Bu arada CHP Genel Başkan yardımcısı ve Adana milletvekili Burhanettin Bulut ise Genel Merkez tarafından sürekli anketler yaptırıldığını ve özellikle Büyükşehir, Seyhan ile Çukurova'da farklı bir şekilde önde olduklarını, diğer ilçelerdede güzel sonuçlar alacaklarını söyledi.

Öte yandan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Engin Kanber ve yönetim kurulu üyeleri de toplantıda bulundular.