SPORTÜRK "Yılın Spor Ödülü" Kadir Özdemir'in Oldu

SPORTÜRK "Yılın Spor Ödülü" Kadir Özdemir'in Oldu
SPORTÜRK "Yılın Spor Ödülü" Kadir Özdemir'in Oldu

Gazete ve internet sitesi olarak yayın hayatını devam ettiren Spor Türk ailesi olarak "YILIN SPOR ÖDÜLÜ" Adana Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Özdemir'e verildi.

Spor Türk İmtiyaz Sahibi Hasan Hüseyin Türk ve Yayın Kurulu Üyesi TSYD Adana Şube eski Başkanı Kurtul Çakın ile birlikte Adana Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Özdemir'i makamında ziyaret ederek "YILIN SPOR ÖDÜLÜNÜ" takdim ettiler.

kadirözdemir1.jpg

HASAN HÜSEYİN TÜRK:HAK EDİLMİŞ BİR ÖDÜL

Hem Gazete, hem de internet alanında sadece spor branşı ile sporseverlere ve Adanalılara hizmet verdiklerini kaydeden Spor Türk'ün imtiyaz sahibi Hasan Hüseyin Türk "yayın kurulumuz alt yapıda yaptığı çalışmalar, Adana ve Türk sporuna sunduğu katkılar, voleybol, hentbol, basketbol ve su topu branşlarında çeşitli lig kademelerine ekiplerin yükselmeleri ile milli takımın alt yapı kategorilerine oyuncu göndermesi nedeniyle Kadir Özdemir'i yılın spor ödülüne layık görmüştür. Bu haklı bir ödüldür. Ömrünün büyük bölümünü amatör spora adamış olan Kadir Özdemir ile ekibini kutlarım. Nice büyük başarıları da kendilerinden beklemeye devam edeceğiz" dedi.

KURTUL ÇAKIN:KADİR BAŞKAN ALT YAPIDA MÜTHİŞ İŞLER YAPIYOR

Yayın Kurulu Üyesi ve TSYD Adana Şube Eski Başkanı Kurtul Çakın ise alt yapı olmadan üst yapının olamayacağını Kadir Özdemir'in kanıtladığını söyleyerek "Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulüp Başkanlığına geldiği günden bu yana müthiş çalışmalar yapan, Türk sporuna oyuncular armağan eden, özellikle voleybol branşında 3 kez play offlara kalma başarısını alt yapı sporcularıyla sağlayan, diğer branşlarda da aynı hedefe ulaşan Başkan Kadir Özdemir'e alkışlarımızı gönderiyoruz" diye konuştu.

WhatsApp Image 2023-09-11 at 09.59.03.jpg

KADİR ÖZDEMİR: PLANLI HEDEFLERİMİZ VAR

Bu arada Adana Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kadir Özdemir'de "YILIN SPOR ÖDÜLÜ"ne layık görülmesinden dolayı mutlu olduğunu kaydederek "öncelikli hedefimiz Adanalı sporcularla hedeflerimize ulaşmaktı bunu sağladık. Bugün Türk Sporunda önemli yerlere geldiğimizi umut ediyorum. Aşama aşama planlarımıza sadık kalarak gidiyoruz. Gelecek yıllarda çeşitli branşlarda büyük adımlar atmayı ve tesisleşme konusunda kararlı olduğumuzu göstereceğiz. Spor Türk ailesine ödül nedeniyle teşekkür ederim" şeklinde konuştu.