Eski Milli Hentbolcü ve Akademisyen Mehmet Bilbek emekli oldu

Eski Milli Hentbolcü ve Akademisyen Mehmet Bilbek emekli oldu
Eski Milli Hentbolcü ve Akademisyen Mehmet Bilbek emekli oldu

Adana'nın yetiştirdiği eski milli hentbolcüleren ve Çukurova Üniversitesi akademisyenlerinden Mehmet Bilbek emekli oldu.

Bilbek düzenlenen tören sonrasında yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Değerli Dostlarım,
30/06/1986 tarihinde başlamış olduğum görevimden bugün itibari ile emekliye ayrılıyorum. Birlikte güzel anıların biriktirildiğim ve çok güzel günlerin geçirdiğim ortamdan ayrılmak elbette benim için zor olacaktır. Ne mutlu bana ki böyle kutsal bir mesleğe yıllarımı verdim. Fakültemizde öğrencilerimize spor eğitiminin yanı sıra Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ideali olan ilkelerine bağlı, çalışkan, vatansever, araştıran, düşünebilen, sorgulayan, üretken ve insanlığın sorunlarına kayıtsız kalmayan bir niteliğe sahip, bir gençlik yetiştirmeye amaç edindim. Ayrıca ülkemiz sporu gelişmesi için çeşitli birimlerde eğitimci olarak katkı koymaya çalıştım. Emekliliğim süresincede katkı sunmam devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle görevim süresince her türlü desteklerini, sevgilerini, esirgemeyen herkese, özellikle mesai arkadaşlarıma ve eğitimci dostlarıma teşekkür ediyorum.
Hepinize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Hoşca kalın.
Kazım hocam, her zaman yanımızda olduğunuz, bize yaptıklarınız ve yaşattıklarınız için çok teşekkür eder, ellerinizden öperim

mehmetbilbekk.jpeg