Ekibini toplayıp Askf'ye koştu. Alkışlar Muzaffer Çintimar'a

Ekibini toplayıp Askf'ye koştu. Alkışlar Muzaffer Çintimar'a
Ekibini toplayıp Askf'ye koştu. Alkışlar Muzaffer Çintimar'a

Adana'ya atandığı günden itibaren çalışkanlığı ile ön plana çıkan, tesisleşme konusunda ciddi adımlar atan, sporun ve sporcunun yanında sürekli olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar yine alkışlanacak bir davranışa imza attı.
 
Adana sporuna yön veren Spor İl Müdürü Çintimar, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürlerini yanına alarak 'Amatör Spor Haftası' dolayısı ile ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan'ı makamında ziyaret ederek "yanınızdayız" mesajını verdi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKF Başkanı Dr. Ahmet Bozan "Adana sporunun birlik ve beraberliğinin her gün üst düzeye çıktığı bir süreç yaşıyoruz. Hep birlikte Adana amatör sporuna, Adana sporuna nasıl katkılar koyarız ve birlikteliğimizle bunları nasıl çözerizi konuşuyoruz. Amatör Spor Haftasında bizlere verdikleri desteklerden dolayı tüm ekibe teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bu bağlamda tüm ekibi ile burada bizleri ziyaret eden ve bir ilki gerçekleştiren Sayın Müdürüm Çintimar'ı ve Kıymetli Müdürlerimizi nazik ziyaretleri için kutluyoruz" dedi.
 
Amatör sporun çok önemli olduğunu ve aslolan amatör spor gönüllüleri olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise "Amatör Spor Haftası Kutlu olsun. Yaklaşık bir haftadan bu yana güzel ve dolu dolu etkinlikler yapıyoruz. Amatör spor ile tüm gençliğe hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Birlikteliğimizin önemi büyük, daha önemli işlere imza atacağımıza inancımız tamdır" diye konuştu. 
 
Ziyarette Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar tarafından ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan'a haftanın anısına çiçek ve hediye takdim edildi, hatıra resmi çekildi.
çintimaraskfziyarettt.jpg