Başkan Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri Antalya'da

Başkan Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri Antalya'da
Başkan Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri Antalya'da

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ligin ilk yarısını zirvede tamamlayan halkın takımı Adana 1954 FK, devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da devam ettiriyor. Turuncu-Beyazlı ekip, hazırlık maçlarında Doğubayazıt FK’yı 4-2 ve Küçükçekmece Sinopspor’u 5-1 yenerek ikinci yarı öncesinde ışık saçtı.
BAŞKAN KUTLU VE YÖNETİMİ ANTALYA’DA
Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, takımlarını Antalya’da yalnız bırakmadılar. Tecrübeli teknik adam Ercan Albay’dan çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hazırlık maçlarını da izlediler. Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “Ligin ilk yarısında gösterdiğimiz başarıyı ikinci yarıda da sürdüreceğiz. Taraftarlarımızın büyük destekleri ile takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine taşımakta oldukça kararlıyız” dediler.
RAFET ORHAN’DAN BAŞARI DİLEĞİ
Küçükçekmece Sinopspor Başkanı Rafet Orhan, oynadıkları hazırlık maçı öncesinde halkın takımı Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu ve Başkan Yardımcısı Umut Polat ile bir araya geldi. Başkan Orhan, ligin ikinci yarı öncesinde Başkan Kutlu ve Başkan Yardımcısı Polat’a başarılar diledi.

WhatsApp Image 2023-01-16 at 08.20.30.jpeg