Adana İdmanyurdu liderliğini sürdürdü

Adana İdmanyurdu liderliğini sürdürdü
Adana İdmanyurdu liderliğini sürdürdü

Turkcell Kadınlar Futbol Ligi B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Adana İdmanyurdu ikinci maçında Ataşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdürmesini bildi. 

Grupta oynanan diğer maçta ise Hakkarigücüspor ile 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü ise 1-1 berabere kaldı. Bu arada Adana İdmanyurdu gruptaki son maçını 23 Nisan Cuma günü saat 14.30'da 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü ile oynayacak. Adana İdmanyurdu bu maçı kazandığı takdirde grup birincisi olarak bir üst tura yükselmeyi başaracak. 

4 Mayıs tarihinde oynanacak final müsabakası ile sona erecek Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu'nda takımlar 1. turda 4 takımlı gruplarda tek devreli lig usulüne göre mücadele verecek. Uzatma devrelerinin olmayacağı grup müsabakalarında alınan puanlara göre sıralama belirlenecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finallerde yer alma hakkını elde edecek. Çeyrek finallerden itibaren müsabakalar eleme usulü gerçekleştirilecek. Yarı final karşılaşmalarını kaybeden takımlar üçüncülük, kazanan takımlar ise final maçında karşı karşıya gelecek. Türkiye şampiyonu olacak takım 2021-2022 sezonunda ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkını kazanacak.