Adana 1954 FK'dan Anamur maçına taraftar daveti

Adana 1954 FK'dan Anamur maçına taraftar daveti
Adana 1954 FK'dan Anamur maçına taraftar daveti

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954FK’nın Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, ligin 2.haftasında Pazar günü saat 15.00’de Muharrem Gülergin Stadında oynayacakları Anamur Belediyespor maçına herkesi davet eti.
TARAFTARLARIMIZLA KUCAKLAŞACAĞIZ
Halkın takımı Turuncu-Beyazlı ekibin Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, bu sezon ilk kez taraftarları ile kucaklaşacaklarını dile getirdi. Kaplanlar Grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverlerin Pazar günü yanlarında olmasını arzu ettiklerini dile getiren Ali Gönlü, “Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde bu yıl hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Takımımızı layık olduğu 3 futbol ligine taşıyacağız” diye konuştu.
HER ŞEYİMİZLE ANAMUR MAÇINA ODAKLANDIK
Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, her şeyleri ile Anamur Belediye maçına odaklandıklarını söyledi. Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, “Güçlü yönetim, güçlü takımımız ve muhteşem taraftarlarımızla Bölgesel Amatör Lige renk katacağız. Pazar günü taraftarlarımızın büyük destekleri ile Anamur Belediyespor’u yenerek yolumuza devam edeceğiz. İnançlı ve kararlıyız” ifadesini kullandı.

aligönlü.jpeg