Adana Lezzet Festivali Yerel Medya Toplantısı Yapıldı
10. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nin tanıtım toplantısı Adanalı Medya mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Bu yıl 9-11 Ekim tarihleri arasında Merkez Park'ta "Acısıyla Tatlısıyla 10. Yıl, On'ca Lezzet" temasıyla düzenlenecek festival için açıklamalarda bulunan Adana Valisi Mustafa Yavuz “Acısıyla Tatlısıyla On Yıl, On’ca Lezzet diyerek çıktığımız onuncu yıl yolculuğunda; kebabından şalgamına, şırdanından bici bicisine uzanan Adana lezzetlerini, ustadan çırağa aktarılan birikimi ve şehrimizin sofra kültürünü bir kez daha dünyaya taşıyacağız. 9-10-11 Ekim’de Adana’da buluşacağız. Kimselere randevu vermeyin ve lezzet festivalimize katılın” dedi.
Yerel Medyayı çok önemsediklerini ve geniş katılımlarından dolayı teşekkürlerini de ileten Adana Valisi Mustafa Yavuz dijital hedeflere bu yıl ulaşmak üzere herkese büyük görev düştüğünü de sözlerine ekledi.
Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Güngör Geçer, ilçe belediye başkanları, oda, borsa, birlik ve kooperatif başkanları da katıldı.












Yeni Site Tasarımız Nasıl Olmuş?