M1 ADANA’DA “İYİLİK KERMESİ”

M1 ADANA’DA “İYİLİK KERMESİ”
M1 ADANA’DA “İYİLİK KERMESİ”

Seyhan Devlet Hastanesi, Meydan Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi  psikiyatri danışanlarının yaptığı el işi ürünler ve resimlerden oluşan Kermes  1-2-3 Nisan tarihlerinde M1 Adana AVM’de gerçekleştirildi.  

  1 Nisan tarihinde M1 Adana AVM’de Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar tarafından açılışı gerçekleştirilen Kermes’in açılışına Kamu Hastane Hizmetleri Başkanlığı, Merhaba Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı yetkilileri ve Seyhan Devlet Hastanesi Başhekimi , Psikiyatri Camiası ve Sağlık camiasından bir çok hekim ve yetkili  katıldı. Seyhan Devlet Hastanesi ,Meydan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Psikiyatri Danışanlarının Seyhan Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ile birlikte ürettikleri onlarca el emeği, göz nuru ürünler  1-2-3 Nisan tarihlerinde 3 gün boyunca M1 Adana AVM’de sergilendi. M1 AVM ziyaretçilerinin de yoğun ilgi gösterdiği Kermes’in açılış töreninde konuşan Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirterek;

Seyhan Devlet Hastanesi ,Meydan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Psikiyatri Danışanlarının el emeği göz nuru şaheser niteliğinde eserlerini halkımız ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu anlamlı çalışmanın vatandaşlarımız ile buluşmasında  destek olan ive bize  ev sahipliği yapan M1 Adana AVM yönetimine de Sağlık Camiası adına ayrıca şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

   Konuşmasının ardından serginin açılışını gerçekleştiren Halil Nacar , sergide yer alan ürünleri eser sahipleri ve eğitmerler ile birlikte tek tek inceleyerek eserler hakkında bilgi aldı. Sergiyi gezen  sağlık camiası mensupları, eser sahipleri , AVM ziyaretçileri ve vatandaşlar ile sohbet etti.

halilnacar.jpg