ETKİNLİK SEKTÖRÜ ADANA’DA TOPLANDI

ETKİNLİK SEKTÖRÜ ADANA’DA TOPLANDI
ETKİNLİK SEKTÖRÜ ADANA’DA TOPLANDI

Şehrimizde Etkinlik Sektörünün temsilcileri olan DÜĞÜN ve ETKİNLİK MEKANI İŞLETMELERİ, ORGANİZASYON FİRMALARI, CAFE ve RESTORAN İŞLETMELERİ, KONAKLAMA TESİSİ İŞLETMECİLERİ, PRODÜKSİYON FİRMALARI, FUAR FİRMALARI, MENAJER ve AJANS HİZMETİ VEREN FİRMALAR, CATERING ve GIDA İŞLETMELERİ gibi yüzlerce firma, İstanbul Merkezli ve Ulusal ve Uluslararası Çapta Faliyetlerini Yürüten ETKİNLİK sektörünün ilk ve tek İşveren Sendikası ETKİNLİK-SEN’in düzenlediği Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısında bir araya geldiler.

Toplantıda söz alan Etkinlik-Sen Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Mustafa Yavuz ve Adana İl Başkanı Hakan Nazlıcan, Adana ve Bölgede sendikanın faaliyetlerini etkin bir şekilde yürüttüğünü, Pandemi döneminde birlik ve beraberlik içerisinde sektör için en sıkıntılı dönemi başarı ile atlattıklarını, bundan sonra hedeflerinin; Sendika Üyesi olan işverenlere, sürdürülebilir bir iş hayatı, kaliteli ve kabul edilir bir hizmet anlayışı, herkesin kazançlı çıkacağı bir ticaret standardı getirmek olduğunu belirttiler. Adana İl Başkanı NAZLICAN konuşmasında; Bu büyük camiada, sektör paydaşlarımızın yaşadıkları problemlerin çözümlerine katkıda bulunmak, sektörün gelişimi ve en doğru şekilde temsilini sağlamak istiyoruz. Birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde böyle güçlü bir çatının altında bu büyük ailenin üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum, İlimizde, Sektörümüzün hak ettiği şekilde temsil edilmesi için elimizden geleni yapacağız ve tüm sektör paydaşlarımızı ayırt etmeden kucaklayacağız, dedi.

Etkinlik-Sen Doğu Akdeniz Bölge Başkanı YAVUZ ise, Sendika Yönetim Kurulu Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mesam Yönetim Kurulu Başkanı Recep ERGÜL bey, Mesam Yönetim Kurulu üyeleri ve 300 kadar sektör temsilcimiz ile bir araya geldiğimiz Adana Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantımız’da, öncelikle samimi çağrımıza iştirak eden herkese teşekkür ediyoruz, şehrimizde, ilk defa Etkinlik Sektörü Bileşenleri böylesine bir toplantıda bir araya geldiler. Önemli fikirler, öngörüler ve bilgiler paylaşılıp, değerlendirildi, kararlar alındı, tüm işverenlerimiz için Hayırlı Olsun, dedi. 

Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası ETKİNLİK-SEN Genel Başkanı Ali Koray ÖZANDAÇ ise, Etkinliğin Merkez İllerinden olan Adana’ya çok önem veriyoruz. Festivaller, Şenlikler ve türlü Etkinlikler ile Adana’mızı sadece Tarım ve Sanayisi ile değil, Sosyal Hayatı ve Etkinlikleri ile de Tüm Dünyaya tanıtmak arzusundayız. Eşit Fayda ve maksimum Kazanç, tüm işletmelerimiz için gerekli. Adil bir işletmecilik anlayışı,doğru fiyat, doğru rekabet, karlı satın alma şartları, devlet ve milletle barışık ticaret şartları herkes için önemli. Sektöre kalite ve güvenilirlik getirmek istiyoruz. Sektörün önündeki riskleri önceden görüp tedbirler alıp, zaten yaralı ve yorgun olan işletmeleri kaldıramayacakları yeni risklere karşı korumak ve bilinçlendirmek istiyoruz. Sürekli çalışan, çalıştıran, üreten ve geleceğe umutla bakan işletmeler oluşturmak istiyoruz. Bu amaçla bizleri destekleyen ve bu gün bizlerle birlikte olan, işine ve ekmeğine saygı duyan, inanan tüm kurum, kuruluş, işletme ve işletmecilerimize teşekkürü borç bilirim, Biz; Birlikte Güçlüyüz, Birlikte Değerliyiz, dedi.

WhatsApp Image 2022-04-01 at 13.17.44 (2).jpeg