Adanalı Futbol Hakemlerinin Sağlığı Özel Adana Hastanesi'ne emanet

Adanalı Futbol Hakemlerinin Sağlığı Özel Adana Hastanesi'ne emanet
Adanalı Futbol Hakemlerinin Sağlığı Özel Adana Hastanesi'ne emanet

Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemcileri Derneği Adana Şubesi yeni sezonda hakemlerin sağlıkla ilgili konularını Özel Adana Hastanesi ile devam ettirme kararı aldı.

TFFHGD Adana Şube Başkanı Tülay Tapçı'nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Değerli üyemiz olan hakem kardeşim,
Pandemi sürecinin verdiği psikolojik sorunları atlattığımız ve artık normal yaşantımıza döndüğümüz bugünlerde, profesyonel ve amatör müsabakalarında oynanması ile birlikte her şeye rağmen camiamıza hizmet etmeye devam etmenin haklı gururu ile MHK tarafından önümüzdeki yeni sezonda görev alabilmeniz için sizlerden istenilen sağlık raporu alma konusunu TFFHGD Adana Şube Yönetimi olarak, Ana sponsorumuz olan ÖZEL ADANA HASTANESİ ile tekrar antlaşma sağlayarak çözüme kavuşturduk.
Zor şartlar altında aldığımız derneğimizi bu yıl ile birlikte 5. kez Ücretsiz sağlık raporu almamıza vesile olan Özel Adana Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şule ÖZÜLKÜ hanıma Adana Hakemliği adına sonsuz Teşekkür ediyorum.
Yönetime geldiğimiz ilk günden bugüne kadar Ana sponsorumuz olan Özel Adana Hastanesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şule ÖZÜLKÜ hanımefendi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, bugünden itibaren başladığımız ve hafta sonuna kadar Klasman hakemleri adına oluşturduğumuz randevulara uyacak şekilde ve 23 Mayıs pazartesi günü saat 09:00 da Özel Adana Hastanesinde başlatacağımız sağlık raporu alma işleminizi alfabetik olarak listeleyip hastane yetkililerine teslim edeceğiz. www.adanatffhgd.org İnternet sitemizde yayınlayacağımız ve diğer yapmanız gereken talimatlar çerçevesindeki hususlar ile birlikte bu listeye gün gün ve isim sıralamasına göre uymanızı, hastane yetkilileri ile her hangi bir olumsuzluğa düşmeden ve farklı bir rica da bulunmamaya önem göstermenizi sizlerden rica ediyorum.
Ayrıca sağlık raporu dışında geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi antlaşmamızdan faydalanan üyelerimiz için bu sezonda da üye hakem ve gözlemcilerimizin kendileri ve 1. derece yakınları da dahil (Anne, Baba, Kardeş, Eş ve çocukları) olmak üzere acil poliklinik girişli hastaya yapılan tedaviden % 30, yatılı hastaya yapılan tedaviden dolayı % 20 oranında TFFHGD üye kimliğini gösterenlere indirim yapılacaktır.
Her zaman olduğu gibi gururla, sevgi ile, saygı ile bahsettiğimiz ve iyi günde, kötü günde her zaman yanımızda olan ÖZÜLKÜ Ailesine, Özel Adana Hastanesine ve Yönetim Kurulu Başkan Sayın Şule ÖZÜLKÜ hanımefendiye spora, sporcuya, hakemlerimize ve gözlemcilerimize gösterdiği duyarlılığa teşekkür etmekle birlikte sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
Sloganımız, sizin için her zaman ki gibi,
“Her şey Adana Hakemliği için”