Usta Spor Yazarı Metin Gören ağabeyimiz vefat etti

Usta Spor Yazarı Metin Gören ağabeyimiz vefat etti
Usta Spor Yazarı Metin Gören ağabeyimiz vefat etti

Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi ve eski Demirsporlu futbolcu Metin Gören tedavi görmekte olduğu hastanede hayatını kaybetti.

1940 yılında Adana'da dünyaya gelen Metin Gören Demirspor başta olmak üzere bir çok takımda forma giydi. Daha sonra Ankara'ya yerleşen ve spor yazarlığına başlayan Metin Gören evli ve iki çocuk sahibiydi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Kurtar Çakın'ın kayınbiraderi ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Başkanı Kurtul Çakın'ın da dayısı olan Metin Gören'in oğlu Burak Gören ise halen Erkekler Basketbol Süper Ligi takımlarından Türk Telekom'un antrenörlüğünü yapmaktadır.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkez yönetim kurulunda da bazı dönemler görev yapan Metin Gören için öncelikle TSYD Ankara Şubesi'nde Pazatesi günü saat 11.00'de tören düzenlenecek. Metin Gören daha sonra Ankara Karşıyaka Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrası toprağa verilecek. 

sporturkadana olarak değerli ağabeyimiz, kıymetli büyüğümüz, mesleğimizin onur taşı Metin Gören'e Allah'tan rahmet, başta Gören ve Çakın Aileleri olmak üzere yakınlarına, dostlarına ve spor camiasının onu sevenlerine sabırlar diliyoruz.