TSYD’den Soner Çetin’e teşekkür

TSYD’den Soner Çetin’e teşekkür
TSYD’den Soner Çetin’e teşekkür

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube yönetimi, 25 yıl sonra TSYD Kupası oynanmasına vesile olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti.

Ziyarete TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, Asbaşkanlar Adnan Poyraz, Ergun Kara, Sayman Hakan Köker ve yönetim kurulu üyesi Doğan Gülbasar katıldı.

25 YIL SONRA YAPILDI

TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, “Çukurova Belediyespor’unda yer aldığı Sultanlar Kadınlar Voleybol liginde mücadele eden 4 takımın katıldığı TSYD Voleybol Turnuvasının oluşumunda gösterdiğiniz hassasiyet ve destek için teşekkür ederiz. Sayenizde 25 yıl sonra Adana’da TSYD Kupası organize ettik. Devamını diliyoruz” dedi.

DEVAMI OLACAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise “TSYD ile böyle bir kupayı organize ettiğimiz için bizde çok memnunuz. Çok ses getirdi ve güzel oldu. Her anlamda harika bir organizasyondu. Sizlere, katılan takımlara ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Evet bunu inşallah her yıl sürekli yapacağız devamı olacak” diye konuştu.

TSYD SONER ÇETİN ZİYARET1.JPG