AGSYD'den Başkan Karalar'a ziyaret

AGSYD'den Başkan Karalar'a ziyaret
AGSYD'den Başkan Karalar'a ziyaret

Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği (AGSYD) Adana Şube Mustafa Boz başkanlığındaki yönetim kurulu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz’un yanı sıra Genel Sekreter Dursun Dağtekin, Başkan Vekili İsa Ekici, Başkan Yardımcısı Mustafa Can, Sayman Haydar Şengül ve üye Şeyda Turaçlar yer aldı.

Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak Adana’da spora büyük katkıda bulunduklarını belirtti. Karalar, “Belediyemizin gücü oranında amatör spor kulüplerine ve derneklere destekte bulunuyoruz. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman sürecektir.” dedi.

Ziyarette Adana Demirspor’un başarısından da bahseden Başkan Zeydan Karalar, “Kentimizin güzide takımlarından Süper Lig’deki temsilcimiz Adana Demirspor’un ligi 4. Sırada bitirmesi ve bu yıl Avrupa Konferans Kupasında mücadele edecek olması bizleri sevindirmiştir. Adana Demirspor’un Avrupa’da mücadele edecek olması Adana’ya ayrı bir heyecan getirecektir. Umarım önümüzdeki sezon TFF 1. Lig’de mücadele eden diğer temsilcimiz Adanaspor da başarılı olur ve Süper Lig’e yükselir. Adanaspor’un da yeri Süper Lig’dir. Yeni sezonda Adana Demirspor ve Adanaspor’a başarılar diliyorum” diye konuştu.

AGSYD Adana Şube Mustafa Boz, ziyarette Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Boz, “Diğer belediye başkanları gibi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın spora yaptığı katkılar bir spor insanı olarak bizleri mutlu etmektedir. Adana sporda büyük başarılar elde etmektedir. Özellikle salon sporlarında genç sporcular Avrupa ve Dünya Şampiyonası ile Balkan Şampiyonalarında büyük başarılar elde etmeleri Adanamız adına sevindirici bir durumdur. Bu gençler yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Ayyıldızlı bayrağımızı göndere çektirip Milli Marşımızı dinletiyorlar. Dolayısıyla bu sporcularımızla ne kadar gurur duysak azdır. Bu sporcular daha çok desteklenmeli. Adana Demirspor’un başarılı Adana’nın başarısıdır. Önümüzdeki sezonda Adanaspor ile Adana Demirspor’a başarılar diliyorum. Adana sporun başkenti olma yolunda ilerliyor” diye konuştu.