Yerel Medyaya Büyükşehir'den sonra Seyhan Belediyesi'nden de destek geldi

Yerel Medyaya Büyükşehir'den sonra Seyhan Belediyesi'nden de destek geldi
Yerel Medyaya Büyükşehir'den sonra Seyhan Belediyesi'nden de destek geldi

Tasarruf genelgesi nedeniyle Belediyelere yapılan gazete abonelikleri ile ilanların sıkıntıya girmesi nedeniyle ciddi krizle karşı karşıya kalan yerel medyaya Büyükşehir Belediyesi'nden sonra ikinci müjde Seyhan Belediyesi'nden geldi. 

Seyhan Belediyesi Basın Yayın Müdürü Gökhan Üney'in yerel medyayı rahatlatıcı açıklaması şöyle:

Kıymetli Basın Emekçisi arkadaşlarım;
Bugün bir çok arkadaşımız bazı kaygılarla aboneliklerin iptal edilip edilmeyeceği ile ilgili tarafımıza ulaştılar. Bir netlik getirmek adına sizi bilgilendirmek isterim. Malum Genelge hususunun getirdikleri ve götürdükleri ortadadır. Seyhan Belediyesi Basın Müdürlüğü olarak bildiğiniz üzere aboneliklerimizi her sene Aralık ayında ilana çıkıp Ocak ayında 1 yıllık sözleşme mukabilinde yenilemekteyiz ve 6 aylık periyotlar dahilinde ödemeleri gerçekleştirmekteyiz. Gerek yaptığımız inceleme gerekse Belediye Başkanımız Sayın Akif Kemal AKAY ile yaptığımız görüşme doğrultusunda şu karara varmış bulunmaktayız; 1 yıllık sözleşmelerimizi genelgeden önce imzaladığımızdan kazanılmış hakkınız olarak gördüğümüz Gazete Aboneliklerini iptal etmeyeceğimizi bildiririz.
Ayrıca genelge hükümlerinin aynı şekilde devam etmesi durumunda ise 2022 yılında bir kaç istisnai yayın dışında yerel gazeteleri, abonelikleri yenileme konusunda mağdur etmeyeceğimizi bildiririz.
Tüm Basın Emekçilerimize saygı ve selamla iyi çalışmalar dileriz.