Çukurova Bağımsız Adayı Göktürk Güngör: Ben siyaset üstüyüm

Çukurova Bağımsız Adayı Göktürk Güngör: Ben siyaset üstüyüm
Çukurova Bağımsız Adayı Göktürk Güngör: Ben siyaset üstüyüm

Çukurova Belediye Başkanlığına adaylığını bağımsız olarak koyan, Güzelyalı mahallesi eski muhtarı Göktürk Güngör, karşısına rakip olarak çıkan adaylarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Güngör, diğer adaylarla ilgili yapmış olduğu açıklamalarda:

"CHP'nin buraya son dakikada sürpriz bir şekilde göndermiş olduğu aday buraları bilmez. Kaydı dahi Seyhan'da, kendisi için bile oy kullanamayacak"

CHP'nin adayı Emrah Kozay, 7 yıl Seyhan ilçesi için çalıştı, hazırlıklarını ora için yaptı. Kendi açıklamalarında da, ben Seyhan'da ki 96 mahalleyi karış karış bilirim Seyhan benim her şeyim, 7 yıldır bura için çalışıyorum diyen bir insanı son dakika da, bir anda neden Çukurova'ya aday gösterirler ki. Kendisi bu ilçede bulunan bir muhtarı tanımaz, ismini dahi bilmez. Emrah Kozay'ın oy kullanacağı yer Seyhan, acaba Seyhan'da oyunu kime kullanacak.

"Soner Çetin'e burada haksızlık yapıldı"

Biz, beğensekte, beğenmesekte, CHP'nin yeni yönetimi, Soner Çetin'e haksızlık yaptı.10 yıl burada, adayı olarak göstermiş oldukları insanı, Çukurova'yı hiç bilmeyen bir Emrah Kozay'a karşı değiştiler. Mevcut Başkan, genel merkeze ve partililerine daima sahip çıkan biriydi. CHP'de Çukurova için 20 aday varken, burayı hiç bilmeyen birini aday göstermeleri çok manidardır. Bu yanlış aday partisine kaybettirecektir.

"Ben muhtarlığım süresince ayda bir mahallemizde Kaymakamımızla toplantı yapardım"

Ben, muhtarken, pandemi döneminde tırlar dolusu dezenfektan dağıttım. Kişi başına 5'er litre dezenfektan ve 20 bin dairemize maskeler dağıttım. Muhtarlık maaşımızı almadım, muhtaç olan yerlere bağışladım. Deprem süresince evime dahi gitmedim, 6 ay muhtarlıkta yattım. 

"Çukurovalı hemşerim beni seçecek ben siyaset üstüyüm ben halkım"

Ben hiçbir siyasi gruba bağlı değilim. Benim arkamda siyasi parti değil halkım var. Siyasi adayların hepsi kaybedecek, benim kazanacağım bir belediyede halk kazanacak. Hiç kimse bana Atatürkçüyüm demesin, asıl Atatürkçü, vatanını benim gibi seven, vazifesini benim gibi en iyi yapandır. Biz rantçı değil, halkçı belediyeyi halkımıza sunacağız.

"Donanımlı ekibimle teknolojiyi en üst seviyede kullanarak Türkiye'ye örnek bir belediyecilik sergileyeceğiz"

Çukurovayı, Çukurovalı hemşerilerimiz yönetecek. Belediye cepte uygulamasıyla, belediyenin bütün hizmetlerini online bir şekilde halkımıza sunacağız. Bütün apartmanlarımızın içerisine bu şekilde gireceğiz. Bizim başlatacağımız bu uygulama Türkiye'de ilk ve Türkiye'ye örnek olacak. Arkamızda bırakmış olduğumuz bir deprem gerçeği var, bu konuda da, yaşamış olduğumuz talihsiz olayla tecrübemizi maalesef edinmiş olduk. Halkımızı depreme dirençli bir Çukurova'da yaşatacağız. Gençlerle ilgili bir sürü projelerimiz var. Kadınlarımız konusunda da yenilikçi projelerimizle, kadınlarımıza istihdam yaratacağız. Düğün salonlarımızı, yeni evlenecekler çiftlerimize hazır duruma getireceğiz. Karavancılarımıza uygun bir alan oluşturacağız. Yarışta bir spordur. Yarış pistleri kuracağız. Tarım ve hayvancılıkta da örenek bir belediye olacağız. Karaisalı salçamızı bir marka haline getireceğiz. Zeytin tesislerine varana dek, Çukurova'ya özgü ürünlerin hepsini halkımızın lehine değerlendireceğiz. Bu söylediklerim projelerimizin ufak bir kısmıdır. Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır." İfadelerini kullandı.