Başkan Soner Çetin Adana Lions Kulübü’nün konuğu oldu

Başkan Soner Çetin Adana Lions Kulübü’nün konuğu oldu
Başkan Soner Çetin Adana Lions Kulübü’nün konuğu oldu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Lions Kulübü’nün konuğu oldu. Adana Lions Kulübünün Şubat ayı olağan toplantısına onur konuğu olarak katılan Başkan Soner Çetin, 10 yıl boyunca lionslarla uyumlu bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

Belediye başkanı olarak hiçbir zaman siyaset yapmadığını anlatan Başkan Soner Çetin, “Siyaset yapmak belediye başkanının işi değildir. Belediye başkanı hizmet yapar. Biz de bunu yapmak istedik. Belediye başkanının şu partiden mu partiden olması da önemli değildir. Önemli olan herkese hizmet etmesidir. 10 yıl boyunca  uyumlu çalıştık. Sizlere teşekkür etiyorum. Sizler çok güzel işler yaptınız” dedi.

Başkan Soner Çetin, 31 Martta yapılacak seçimde başka bir siyasi partinin adayı olduğunu belirterek, “Ama siyasetten ziyade yerel seçimlerinde adayın şahsı ve projeleri önemlidir. Hep halka dokunan şeyler yaptım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Sevildiğimi biliyordum ama son 10 günde ne kadar çok sevildiğimi gördüm. İnşallah 31 martta saygıdeğer hemşehrilerimin esdeğiyle görevimize devam etmeyi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Adana Lions Kulübü Başkanı Yasir Avar da Başkan Soner Çetin’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Toplantıda ayrıca kulübün Şubat ayı faaliyetleriyle ilgili slayt gösterisiyle bilgi verildi ve plaket takdimi yapıldı.